Op reis met Aktiva Tours en het coronavirus

Ons uitgangspunt in deze corona-periode is dat zowel gasten als medewerkers, veilig en verantwoord moeten kunnen reizen en werken. Wij hebben samen met onze lokale leveranciers alle nodige maatregelen genomen om de uitvoering van onze reizen zo veilig mogelijk te maken.

Een vakantie geboekt of boeken bij Aktiva Tours?
Kijk met een gerust hart uit naar uw vakantie!

We kijken allemaal uit naar onze welverdiende vakantie en wat zou het vervelend zijn als het (weer) niet door kan gaan. Er wordt op dit moment in de media veel gesproken over wat het betekent voor uw vakantie als Nederland rood kleurt op de Europese kaart van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC).

De verwachting is dat iedereen die een geldige internationale QR-code heeft in de CoronaCheck app of op papier gewoon op reis kan gaan binnen Europa. Voldoet u aan die voorwaarden en moet u tóch meer dan 24 uur in quarantaine bij aankomst, dan boeken we uw reis kosteloos voor u om of annuleren we uw reis kosteloos.

U komt in aanmerking voor een geldige internationale QR-code als u: 

  • volledig gevaccineerd bent, of
  • recent hersteld bent van corona, of
  • kortgeleden negatief getest bent

Uiteraard geldt ook nog steeds dat u tot 6 weken voor vertrek gratis en zonder opgave van reden uw reis kunt annuleren, dat u geen aanbetaling hoeft te doen en dat we reizen naar (door de Nederlandse overheid uitgeroepen) oranje en rode bestemmingen kosteloos annuleren.

We wensen u een hele fijne zomer en staan graag voor u klaar bij het boeken van een mooie reis of voor het beantwoorden van uw vragen!

Team Aktiva Tours

Felicie, Jeroen, Noortje, Pim, Rob, Sharon en Tim

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • gratis en zonder opgave van reden annuleren tot 6 weken voor vertrek;
  • u hoeft geen aanbetaling te doen;
  • heeft u een geldige QR-code om naar het buitenland te reizen en moet u tóch meer dan 24 uur in quarantaine bij aankomst, dan boeken we uw reis kosteloos voor u om of annuleren we uw reis kosteloos.
  • uitsluitend voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 19 februari 2021;
  • geldig voor alle reizen op www.aktivatours.nl;
  • indien de kleurcode van uw buitenlandse bestemming binnen 6 weken voor vertrek "oranje" (alleen noodzakelijke reizen) of "rood" (niet reizen) is, dan annuleren we uw reservering ook binnen 6 weken voor vertrek kosteloos. U ontvangt dan naar keuze een coronavoucher of uw geld binnen 3 werkdagen terug;
  • deze actie is niet geldig voor boekingen gemaakt via een reisbureau.


Tenslotte wijzen we u op de volgende websites die actuele informatie verschaffen. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat u op de hoogte bent van overheidsmaatregelen in verband met corona in het land waar u naar toe reist.