Op reis met Aktiva Tours en het coronavirus

Ons uitgangspunt in deze corona-periode is dat zowel gasten als medewerkers, veilig en verantwoord moeten kunnen reizen en werken. Wij hebben samen met onze lokale leveranciers alle nodige maatregelen genomen om de uitvoering van onze reizen zo veilig mogelijk te maken.

De reisbeperkingen voor de eerste landen in Europa zijn per 15 mei opgeheven en er zullen snel meer landen volgen. We kunnen er vanaf nu dus niet alleen binnen Nederland op uit trekken, maar ook binnen Europa! We kijken er met ons hele team naar uit om iedereen weer een fijne vakantie te bezorgen! We willen u graag met een gerust een vakantie laten boeken, daarom blijft het voor nieuwe boekingen mogelijk om tot 6 weken voor vertrek gratis en zonder opgave van reden uw vakantie te annuleren. Bovendien hoeft u géén aanbetaling te doen.

Indien de kleurcode van uw buitenlandse bestemming binnen 6 weken voor vertrek op ’oranje’ (alleen noodzakelijke reizen) of ’rood' (niet reizen) staat, dan annuleren we uw reservering ook binnen 6 weken voor vertrek kosteloos. U ontvangt dan uw geld binnen 3 werkdagen retour.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • gratis en zonder opgave van reden annuleren tot 6 weken voor vertrek;
  • u hoeft geen aanbetaling te doen;
  • uitsluitend voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 19 februari 2021;
  • geldig voor alle reizen op www.aktivatours.nl;
  • indien de kleurcode van uw buitenlandse bestemming binnen 6 weken voor vertrek "oranje" (alleen noodzakelijke reizen) of "rood" (niet reizen) is, dan annuleren we uw reservering ook binnen 6 weken voor vertrek kosteloos. U ontvangt dan naar keuze een coronavoucher of uw geld binnen 3 werkdagen terug;
  • deze actie is niet geldig voor boekingen gemaakt via een reisbureau.


Tenslotte wijzen we u op de volgende websites die actuele informatie verschaffen. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat u op de hoogte bent van overheidsmaatregelen in verband met corona in het land waar u naar toe reist.