Reserveren

Hier vindt u informatie over het reserveren van een reis bij Aktiva Tours.

Alle reizen van Aktiva Tours zijn direct te boeken via de website via de reispagina. 

Uiteraard staan we ook telefonisch voor u klaar om een reservering te maken. Neem daarvoor contact met ons op via 088-633 20 60. Wanneer u specifieke wensen of vragen heeft alvorens u een reis wilt boeken verzoeken we u om ons te mailen (info@aktivatours.nl).

Al onze reizen (m.u.v. onze singlereizen) zijn op aanvraag. ‘Op aanvraag’ wil zeggen dat we vooraf niet kunnen aangeven of u op de gewenste vertrekdatum kunt starten met deze reis. Zodra we uw boekingsaanvraag hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag. Zijn alle onderdelen van de reis beschikbaar dan ontvangt u de boekingsbevestiging en factuur en is de boeking definitief. Is het niet het geval, dan nemen we contact met u op per telefoon of mail. Een boekingsaanvraag is niet vrijblijvend. 

Optieboekingen
Met een optieboeking heeft u een bedenkperiode van 5 werkdagen. Binnen deze periode kunt u vrijblijvend kiezen om de reis definitief te boeken of kosteloos te annuleren.
Optieboekingen kunnen niet via de website geplaatst worden, neem hiervoor contact met ons op via 088-633 20 60 of per mail via info@aktivatours.nl. Een optieboeking is niet mogelijk voor een reis met het vertrek binnen 4 weken.

Reserveringsvoorwaarden
Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
9,3

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!