Fietsreizen

Bij onze fietsreizen fietst u van hotel naar hotel en wordt uw bagage voor u tussen de hotels vervoerd. Indien u kiest voor een fietsreis met verblijf in één hotel, dan kunt u vanuit dat hotel fietstochten maken of er eventueel met de auto een dagje tussenuit om bijvoorbeeld een stad te bezoeken. U ontvangt vrijwel altijd een Nederlandtalige routebeschrijving inclusief kaartmateriaal en kunt de fietsroutes in uw eigen tempo afleggen.

Vertrekperiode

Selecteer hier de periode waarin u wilt vertrekken.

Datum

Reisduur

Reissoort

Soort vakantie

Bestemming

Vervoer

Niveau

reset alle filters

Fietsvakanties

Bestemmingen

Aktiva Tours organiseert fietsreizen door heel Europa! Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt van alle bestemmingen waar u heen kan gaan op fietsvakantie!

Soorten fietsvakantie(s)

Aktiva Tours heeft niet alleen een breed scala aan bestemmingen waar u op fietsvakantie heen kan gaan. Wij hebben voor u ook een heleboel verschillende fietsvakanties! 

Individuele fietsvakantie

Tijdens een individuele fietsvakantie van Aktiva Tours reist u alleen of met een groep naar de mooiste fietsbestemmingen. Al onze fietsreizen zijn tot in de puntjes uitgestippeld, waardoor u alleen nog maar op uw fiets hoeft te stappen. Zo fietst u van hotel naar hotel met bagagevervoer en ontdekt u de natuur en cultuur van uw gewenste bestemming.

Bekijk ons volledige aanbod op de pagina individuele fietsvakanties.

Wat kan u van Aktiva Tours verwachten? 

De fietsvakanties van Aktiva Tours zijn: 

  • Inclusief verblijf in prima hotels en accommodaties, veelal inclusief ontbijt en soms ook diner;
  • Inclusief bagagevervoer wanneer u van hotel naar hotel fietst;
  • Inclusief uitgebreide fietsroutes op papier, veelal ook te verkrijgen als GPS-routes;