Roemenië

Er konden helaas geen reizen gevonden worden die voldoen aan uw zoekopdracht.

Roemenië

Aktiva Tours biedt diverse wandelreizen aan naar Roemeniƫ waarbij u geniet van de pure natuur van de noordelijke Transsylvanische provincie Maramures. De diverse wandelingen brengen u indrukwekkende vergezichten.


Roemenië is een verrassend land met een rijke natuur en cultuur. Het is een relatief onbekend stukje Europa dat uitermate geschikt is voor wandelreizen. Het is een land dat iedereen tijdens een wandelvakantie zal verrassen!

De regio is dunbevolkt en geeft het gevoel alsof u een aantal eeuwen terug in de tijd gaat. Hier ziet u boeren die op traditionele wijze het land bewerken, en zich verplaatsen met paard-en-wagen. Ook komt u herders tegen die met hun kudden schapen door de streek ronddwalen. In de historische dorpjes met een bijzondere huizenbouw, beoefenen de bewoners de oude ambachten. En dat alles met de ongekende gastvrijheid van het Roemeense platteland.  

Het gematigde landklimaat zorgt voor een unieke, weelderige natuur. De gemiddelde temperatuur in het voor- en najaar is zo’n 23 graden en perfect voor een wandelvakantie.