Singlereizen

Tijdens onze singlereizen geniet u samen met andere gelijkgestemden van afwisselende wandel- of fietstochten, een fijne accommodatie met altijd een slaapkamer voor uzelf alleen, een lekker hapje en drankje en een goed gesprek. Alles is voor u geregeld en de reis wordt begeleid door een reisleider. De meeste mensen boeken alleen; reist u graag samen met een collega, familielid of vriend(in) en wilt u een kamer met twee gescheiden bedden delen, dan ontvangt u een korting. U hoeft in het dagelijks leven niet single te zijn om aan de reis deel te nemen, het zijn ook géén dating reizen.

Vertrekperiode

Selecteer hier de periode waarin u wilt vertrekken.

Datum

Reisduur

Reissoort

Soort vakantie

Bestemming

Vervoer

Niveau

reset alle filters

Singlereizen

Samen eropuit! Fietsen, wandelen en bovenal genieten. Bij Aktiva Tours vinden we dat je leuke ervaringen moet kunnen delen. Daarom bieden we een ruim assortiment van zowel single fiets- en wandelreizen aan als goedkope- en luxe singlereizen.

Daarom kiest u voor een actieve singlereis van Aktiva Tours

Samen eropuit! Fietsen, wandelen en bovenal genieten. Bij Aktiva Tours vinden we dat je leuke ervaringen moet kunnen delen. Daarom bieden we een ruim assortiment van zowel single fiets- en wandelreizen aan als goedkope- en luxe singlereizen.

Samen terrasjes pikken, op de pedalen of te voet naar verborgen parels en je zo nu en dan laten verrassen door cultuurschatten. Voor welke actieve singlereis u ook kiest, het uitgangspunt is altijd hetzelfde;

  • alles goed geregeld;
  • een fijne accommodatie met een kamer voor uzelf alleen;
  • een ongedwongen sfeer, onze singlereizen zijn géén dating- of koppelreizen;
  • een actief en bovenal gezellig programma met Aktiva-reisleiding;

Single groepsreizen

Fietsen en wandelen, het is niet alleen heel goed voor lichaam en geest, maar ook dé manier om een vakantiebestemming echt te ontdekken. En zo’n mooie vakantie-ervaring wilt u natuurlijk kunnen delen. Daarom biedt Aktiva Tours een ruim aanbod single groepsreizen, single fietsreizen en single wandelreizen aan.

Gezellige op single groepsreis waarbij u in een ongedwongen sfeer uw vakantiebestemming op een actieve manier leert kennen. Onze singlereizen zijn voor alle leeftijden, maar de gemiddelde leeftijd van onze single groepsreizen is 50+.

Het hele jaar rond vindt u bij ons de leukste actieve singlereizen. In de zomer een last minute singlereis naar de Griekse eilanden. Struinen door bossen in herfstkleuren tijdens een single wandelreis. De feestdagen vieren tijdens een single kerstreis of een oud & nieuw singlereis. We hebben het allemaal en durven stiekem wel te zeggen dat u bij ons het leukste aanbod singlereizen Europa vindt! Een greep uit onze bestemmingen single groepsreizen in Europa:

Singlereizen Nederland

Het mooiste van ons eigen kikkerlandje heeft u vast nog niet gezien! Dat laten wij u zien tijdens een singlereis in Nederland. Struinen door de heuvels en langs verscholen kapelletjes tijdens een single wandelreis door Zuid-Limburg. Of iets noordelijker door het Brabantse Land, waar een wandeltocht door de Kempen of de Loonse en Drunense Duinen zich perfect laat combineren met borrels op gezellige terrassen.

Reizen we nog wat verder noordwaarts, dan ligt natuurprovincie Drenthe op ons te wachten. Met zoveel kilometers aan fiets- en wandelpaden, zoveel mooie natuurparken, pittoreske dorpen en mysterieuze hunebedden is het samenstellen van een single fietsreis en single wandelreis een eitje. En natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een singlereis Nederland. Neemt u maar eens gauw een kijkje in ons aanbod.

Bekijk al onze singlereizen in Nederland

Singlereizen Spanje

In Spanje schijnt altijd de zon, olé! Een singlereis Spanje is dan ook bij uitstek geschikt voor wie actieve uitstapjes graag combineert met genieten in het zonnetje. ’s Ochtends lekker op pad om samen een mooie wandeltocht langs de kust of door de bergen te maken en ’s middags lekker met de beentjes omhoog aan het zwembad of op het strand. Klinkt dat niet als een ideale vakantie?

Ook op culinair en cultureel gebied valt er in Spanje veel te proeven en te beleven. Een wijnboer die trots zijn ‘vloeibare goud’ laat proeven. Verstilde witte dorpen in Andalusië waar we een paar honderd jaar terug in de tijd reizen. En fantastische cultuursteden als Barcelona en Granada waar om iedere hoek van de straat weer een nieuw indrukwekkend stukje architectuur opdoemt. In Spanje beleeft u ongetwijfeld een veelzijdige singlevakantie.

Bekijk al onze singlereizen in Spanje

Singlereizen Griekenland

Voor de actieve single die ook intens kan genieten van kunst en cultuur is Griekenland een droombestemming. Het magische landschap is doordrenkt met mythes en legenden. Trek tijdens een singlereis Griekenland over het Griekse vasteland, waar besneeuwde bergtoppen, diepe kloven en authentieke Griekse dorpjes het decor vormen. Hier ligt de bakermat van de Griekse Oudheid, met bekende trekpleisters als Delphi, Olympia en Athene.

Ook op de Griekse eilanden kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Zakynthos, Kefalonia, Ithaka, Corfu, Kreta, de Cycladen… de Grieken staan bekend om hun gastvrijheid en popelen om u hun mooie eilanden te laten zien tijdens een singlereis Griekenland. Door een landschap met talloze olijfbomen en cipressen fietsen of wandelen we over landweggetjes naar verscholen strandjes, baaien met azuurblauw water, sfeervolle badplaatsen en karakteristieke dorpen. Een moussaka, ouzo en salade zoals alleen de Grieken deze kunnen bereiden, smaken nergens zo goed als hier.

Bekijk al onze singlereizen in Griekenland

Singlereizen Portugal

Stap met Aktiva Tours in het vliegtuig voor een singlereis Portugal. In dit Zuid-Europese land zal iedere wandelliefhebber zich prima vermaken. De grillige kustlijn van de Algarve, het bloemeneiland Madeira, de groene oase die Azoren heet… het zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige wandelgebieden die Portugal kent.

De meest toonaangevende wandelroute van Portugal is de Rota Vicentina langs de Atlantische kust. Uiteraard biedt Aktiva Tours een singlereis Portugal aan hiernaartoe. Een afwisselende single wandelreis waarbij we langs verlaten zandstrandjes, boven kliffen en langs de diepblauwe zee lopen. Maar ook het binnenland intrekken, waar we een bosrijk heuvelland en stille dorpen doorkruisen. Drukte en stress maken hier plaats voor genieten, van natuur, cultuur en lekker eten.

Bekijk al onze singlereizen in Portugal

Boek uw singlereis bij Aktiva Tours

Aktiva Tours is dé specialist op het gebied van singlereizen. Of u nu een goedkope singlereis wilt in Nederland of een luxe singlereis naar Portugal. Aktiva Tours is de meest geschikte partner!

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via info@aktivatours.nl of bel naar +31 (0)88 633 20 60 en onze medewerkers staan tot uw dienst!