Autohuur van Sunny Cars

Bij enkele bestemmingen van Aktiva Tours kunt u een huurauto reserveren tijdens het boeken van uw reis. Zo kunt u heerlijk op eigen tempo de bestemming ontdekken. Zo kunt u zelf kiezen of u net wat langer op het strand blijft of toch nog even naar dat ene uitzichtpunt. Zo geniet u van alle vrijheid tijdens uw vakantie.

Wanneer een huurauto niet standaard is inbegrepen bij de reissom zijn de prijs en beschikbaarheid op aanvraag. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden en de prijs te bepreken. Er wordt door ons standaard de categorie Small - Standard voor u geboekt. Deze huurauto's zijn geschikt voor 2 personen (bijvoorbeeld een Seat Mii of Volkswagen Up!). Houd er rekening mee dat u altijd een auto in een categorie reserveert, en dus niet een bepaald merk of model. Een upgrade is mogelijk tegen meerprijs.

De huurauto haalt u direct bij aankomst op de luchthaven op en u rijdt zelf naar de accommodatie. Op de dag dat u terugvliegt levert u de auto ook weer in bij de luchthaven. De huurauto wordt geboekt bij onze partner Sunny Cars. Zij hanteren de all-in autohuurformule zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw reis!
 

Sunny Cars

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die u nodig heeft tijdens uw autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto standaard gedekt zijn. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer uw zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar Sunny Cars voor staat. We houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurauto verzekeringen? Niet nodig! Bij Sunny Cars reserveert u de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs. Wat u daarvoor mag verwachten? Dat hebben we voor u op een rijtje gezet:

✔ Terugbetaling eigen risico
In de meeste gevallen heeft Sunny Cars het eigen risico al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet u het eigen risico eerst voor en daarna stort Sunny Cars het bedrag op uw bankrekening terug.
 
✔ Glas-banden-bodem-dakschadedekking
Heeft u een ster in uw autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! All-in is bij Sunny Cars ook écht all-in, want ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Zorgeloos gevoel, nietwaar?
 
✔ Ongelimiteerde kilometers
Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van uw bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijgt u van Sunny Cars een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat u de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.
 
✔ Schadeverzekering (CDW)
Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij Sunny Cars de schadeverzekering inclusief. Heeft u schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet u het eigen risico voor? Dan betaalt Sunny Cars dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan u terug.
 
✔ Diefstalverzekering (TP)
Diefstal is het laatste waar u aan wilt denken tijdens uw vakantie met een huurauto. Krijgt u daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stellen we u uiteraard gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in de all-in autohuur van Sunny Cars.
 
✔ Extra WA-verzekering
Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar Sunny Cars gaat nog een stapje verder met de (extra) WA-dekking van minimaal € 10 miljoen. Zo bent u in geval van schade aan een derde goed verzekerd. Voor uw zorgeloze vakantie speelt Sunny Cars het op zeker!
 
✔ Tankregeling Vol-Vol
Het brandstofbeleid is bij Sunny Cars standaard Vol-Vol. Zo betaalt u geen dure brandstoftoeslag en weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo fijn en zorgeloos.
 
✔ Vergoeding sleepkosten
Start de huurauto niet meer, is er een (technisch) mankement of heeft u een lekke band? Dan bestaat de kans dat de auto weggesleept moet worden. Gelukkig worden bij Sunny Cars dan ook de sleepkosten vergoed. Dus zelfs in zo’n situatie is het niet nodig om u zorgen te maken.
 
✔ Luchthaven afleveringskosten
Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Bij Sunny Cars is de huursom altijd all-in, dus komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan.
 
✔ Pechhulp
U denkt er liever niet over na, maar het kán gebeuren: een kapotte huurauto tijdens uw welverdiende vakantie. Gelukkig is pechhulp onderdeel van de all-in formule van Sunny Cars.
 
✔ Zekerheid van ANVR en SGR
Als u die auto reserveert, wil u er natuurlijk wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Logisch! Sunny Cars is als enige autohuurspecialist aangesloten bij de ANVR en SGR. Dat geeft u extra zekerheid bij het reserveren van uw huurauto.
 
✔ 24/7 noodnummer
Alles is vooraf al geregeld en betaald. U bent dus verzekerd van zorgeloze autohuur! Gaat er toch nog iets mis of heeft u een vraag met spoed, dan neemt u contact op met ons Nederlandstalig noodnummer.

 

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
8,9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!