Accommodaties van het Franse Pad

Bekijk hier de accommodaties van het Franse Pad.

Domaine Bonneblond - Saint Désiré
Wij zijn Willem en Helen en verwelkomen jullie graag op Domaine Bonneblond! Toen we voor het eerst op Bonneblond aankwamen, waren we direct verkocht; wat een enorme sereniteit en schoonheid, we werden er stil van. Het is heerlijk om vakantievierders te mogen ontvangen en ze te helpen om de hectiek van het dagelijks leven weg te laten stromen! De 69 hectare landbouwgrond met daarnaast een aantal boerderijdieren omlijsten diverse overnachtingsmogelijkheden. U overnacht in een van de sfeervolle appartementen of chambre d’hôtes, ten minste voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.

Gîte Puur Berry - Saint-Priest-La-Marche
In de zomer van 2010 verhuisden wij, Paul en Judith, met onze 2 dochters naar het groene hart van Frankrijk. Of zoals ze hier zeggen Le Coeur d’Or, het groene hart van Goud. We bieden u rust, ruimte, schone lucht maar bovenal het echte Frankrijk. We houden het eenvoudig en haasten hier niet. We genieten van de dieren, het zwembad, van lekker eten met producten uit de moestuin en uit de streek, een goed glas wijn (de Chateaumeillant), van een knapperend kampvuur met marshmallows en als toetje de prachtige sterrenhemel. U logeert in de vrijstaande gîte, met twee B & B kamers, elk voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en een gemeenschappelijke knusse huiskamer met open keuken en een houtkachel.Bij de gîte hoort ook een broodoven, waarmee we regelmatig pizza bakken voor gasten en dorpelingen.

La Cour d’Enchère - Saint-Palais
Langs de groene meridiaan, in het hart van Frankrijk, is het prachtig wandelen en fietsen. De lappendeken van velden en wegen in dit golvende landschap van de Allier heeft ons betoverd. In november 2017 zijn wij, Ron en Ellen, hier neergestreken. Op La Cour d’Enchère, met in de achtertuin de rivierbedding van de Arnon, zijn herten, vossen en roofvogels in volle vlucht een lust voor het oog. U overnacht in onze chambre d’hôte met een eigen badkamer en een tweede slaapkamer. We bereiden een heerlijke maaltijd met streekproducten en serveren bij het ontbijt een vers ei van onze kippen. U mag natuurlijk ook aanschuiven bij de wekelijkse bbq samen met onze kampeergasten, het kampvuur of een deuntje meespelen tijdens een muzieksessie. Kom en geniet!

Le Chant-Hibou - Audes
Wij, Ton en Irene, heten u van harte welkom op le Chant- Hibou. We wonen middenin het mooie, afwisselend landschap van de Bocage Bourbonnaise: heuvels met door heggen omzoomde weilanden, afgewisseld met eikenbossen en kleine pittoreske dorpjes. We genieten hier na 13 jaar nog steeds enorm van en delen dit graag! U verblijft in gîte la Chouette, de oorspronkelijke boerderij, authentiek en van alle moderne gemakken voorzien, met eigen terras en ruime tuin. Vanuit hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen, herten en vossen zien, roofvogels boven uw hoofd. Om dan aan het eind van de dag samen met ons te genieten van een gezellige maaltijd, om de volgende morgen, weer lekker uitgerust, het Franse Pad op te gaan!

Chambres d'hôtes La Joyeuse
Wij heten u bijzonder welkom bij Chambres d’hôtes La Joyeuse! Wij zijn Wiebe en Marjan Hadderingh en hebben in november 2022 onze droom waar kunnen maken: een prachtige Chambres d’hôtes in een klein, rustig plaatsje in het groene hart van Frankrijk. De Berry, een prachtig gebied, waar u kunt genieten van de weilanden met koeien, velden vol zonnebloemen en mooie houtwallen. Een gebied om zelf te ontdekken! Heerlijk wandelen en fietsen of kastelen en dorpen bezoeken. Het kan hier allemaal. En dan ‘thuis’ komen bij La Joyeuse. Een sfeervol herenhuis met 5 gastenkamers, ieder met een eigen badkamer, aan een rustig dorpsplein. De grote tuin aan de achterkant van het huis zorgt ervoor dat u zich even terug kunt trekken met een boek, afkoelen in het zwembad of wandelen door de tuin, wegdromen op één van de meerdere zitjes, luisteren naar de vele vogels….. En dan ’s avonds met elkaar aan een lange tafel onder de appelboom of binnen in de eetzaal gezellig eten. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
8,9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!