Accommodaties van de Familie-Fietsvakantie in de Auvergne

Bekijk hier de accommodaties van de Familie-Fietsvakantie in de Auvergne.

Le Chant-Hibou - Audes
Ver weg van alle drukte om je heen kun je bij ons, Irene en Ton, genieten van de ongerepte natuur, zon en rust. Slapen onder een schitterende sterrenhemel, omringd door de geuren, geluiden en smaken van de natuur in de ongedwongen, rustgevende sfeer die in dit landelijke stukje Frankrijk nog zo gewoon is. Jullie verblijven in een van onze twee gîtes. Gîte Le Bubo is gebouwd in de stijl van een in de Allier veel voorkomende ‘pigeonnier’ (duiventoren). Wij hebben het omgetoverd tot een luxe van alle gemakken voorzien vakantiehuis en heeft een eigen terras en tuin. De oorspronkelijke boerderij, La Chouette, is authentiek en eveneens van alle moderne gemakken voorzien, met eigen terras en ruime tuin.

Faciliteiten: zwembad, drie speeltoestellen, zandbak, kleine boerderijdieren, tafeltennistafel, speelhuisje, geheime hut, kampvuurplek, gezelschapsspellen, knutsel- en kleurmaterialen, skelters en fietsjes, voetbalveldje, strip- en kinderboeken, jeu de boule, speurtocht, babybed en kinderstoel. Extra drankjes en versnaperingen zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Domaine Bonneblond - Saint Désiré
Wij zijn Willem en Helen en wij verwelkomen jullie graag op Domaine Bonneblond! Toen we voor het eerst op Bonneblond aankwamen, waren we direct verkocht; wat een enorme sereniteit en schoonheid, we werden er stil van. Wat is het heerlijk om vakantie vierende gasten te mogen ontvangen en ze te helpen om de hectiek van het dagelijks leven weg te laten stromen! Het landgoed is 69 hectare groot en heeft een eigen zwem- en vismeer en uiteraard een aantal boerderijdieren. We hebben heel veel verschillende verblijfsmogelijkheden en een camping. Jullie verbijven bij ons in een van de chambre d'hôtes of in een van de studio's, of wie weet wel in het boomhuis!

Faciliteiten: zwembad, zwem- en vismeer, kleine boerderijdieren, tafeltennistafel, voetbalveld, tafelvoetbalspel, gezelschapsspellen, trampoline, klompengolf, speurtocht, kleurpotloden en kleurplaten, kinderboeken, jeu de boulebaan, volleybalveld, babybed en kinderstoel. Extra drankjes en versnaperingen zijn tegen betaling verkrijgbaar. 

La Cour d’Enchère - Saint-Palais
Langs de groene meridiaan, in het hart van Frankrijk, is het prachtig wandelen en fietsen. De lappendeken van velden en wegen in dit golvende landschap van de Allier heeft ons betoverd. In 2017 zijn wij, Ron en Ellen, hier neergestreken. Op La Cour d’Enchère, met in de achtertuin de rivierbedding van de Arnon, zijn hert of vos en roofvogels in volle vlucht een lust voor het oog. Jullie overnachten in onze chambre d’hôte met een eigen badkamer en een tweede slaapkamer. We bereiden een heerlijke maaltijd met streekproducten en serveren bij het ontbijt een vers ei van onze kippen. Jullie mogen natuurlijk ook aanschuiven bij de wekelijkse BBQ samen met onze kampeer-gasten, het kampvuur of een deuntje meespelen tijdens een muzieksessie. Kom en geniet!

Faciliteiten: zwembad, kleine boerderijdieren, trampoline, gezelschapsspellen, muziekinstrumenten, knutsel- en kleurmaterialen, kampvuurplek, volleybalnet, speurtocht, schommel, tafelvoetbalspel, jeu de boulebaan, babybed en kinderstoel. Extra drankjes en versnaperingen zijn tegen betaling verkrijgbaar. 

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
8,9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!