Fietsvakantie in Twente

Twente, het perfecte decor voor een fietsvakantie in eigen land. Met kastelen, landgoederen, wijnboerderijen, veel groen en cultuurhistorische stadjes.
Singlereis Fietsen in Twente
Twente

verblijf in Hotel de Wyllandrie in Ootmarsum
1-persoonskamer inclusief ontbijt en diner 
met meefietsende Aktiva-reisleiding
5 dagen niveau 1
prijs per persoon
€ 549,-
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum
23-10-2024.

Excl. reserveringskosten (€ 15,00 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.).
Fietsvakantie Münsterland
Twente, Münsterland

10 kilometer over de grens NL/D
verblijf in een 4-sterrenhotel in een historische bouwstijl
3 x gourmetdiner (3-gangendiner of buffet) inbegrepen
8 dagen niveau 1
prijs per persoon
€ 569,-
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum
05-10-2024.

Excl. reserveringskosten (€ 15,00 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.) en calamiteitenfonds
(€ 2,50 per boeking).

Twente, het perfecte decor voor een fietsvakantie in eigen land. Met kastelen, landgoederen, wijnboerderijen, veel groen en cultuurhistorische stadjes. Wordt het nog beter? Zeker, want naast dat decor zult u merken dat de sfeer in Twente ook lekker gemoedelijk is. Niets moet, alles mag en een flinke dosis natuur en cultuur. Dat is waarom wij gelukkig worden van een fietsvakantie Twente!

Fietsen in Twente

Waarom dan juist met Aktiva Tours gaan fietsen in Twente? Als u al vaker met ons op reis bent geweest weet u het antwoord: omdat wij ervoor zorgen dat u écht kunt genieten. Niets is ons te gek. En omdat we zelf fietsliefhebber in hart en nieren zijn - of eigenlijk liefhebber van elk soort actieve vakantie zijn! – weten we precies wat belangrijk is.

  • goede hotels en accommodaties, inclusief ontbijt en soms meer
  • uitgebreide fietsroutes en –kaarten of GPS-tracks
  • bagagevervoer: geen gesjouw met zware rugzakken of overvolle fietstassen. Wanneer u bij ons een arrangement boekt waarbij u fietst van hotel naar hotel, regelen wij het bagagevervoer. Het is tenslotte vakantie! Tip: bekijk hier al onze fietsvakanties met bagagevervoer.
  • alleen, samen of met een groep: gaat u fietsen in Twente om te genieten van de stilte en om even tot uzelf te komen? Of wilt u juist graag deze mooie vakantiemomenten delen met een ander? Wij bieden vele type fietsvakanties aan, zoals individuele fietsvakanties Twente en singlereizen Twente.

Fietsvakantie Twente – Salland 

Alsof Twente nog niet genoeg vierkante kilometers aan natuurgebied heeft, is het ook nog heel fijn te combineren met andere ‘Oosterse’ schoonheden. Erg in trek is onze fietsvakantie Twente & Salland, te vinden onder de naam Fietsvakantie ten Oosten van de IJssel. Vooral aan het einde van de zomer is de Sallandse heuvelrug een paarse zee. Want dan staan de uitgestrekte heidevelden volop in bloei. En laat het nu juist die periode ook meestal uitstekend fietsweer zijn!

Ontdek de Twentse Achterhoek en de kastelen van Diepenheim

Kastelen, landgoederen en heel veel groen. We wilden de Achterhoek in een paar woorden beschrijven. Maar eigenlijk doen we de streek tekort wanneer we dat doen. De Achterhoek creëert een gevoel van gemoedelijkheid. En verrast. Keer op keer.

Het is fietsen door een oeroud coulisselandschap met bossen, weides, akkers en houtwallen. Dan weer staan we in een pittoresk dorpje. En boerderijen, die zijn er in overvloed. Oók met honderden wijnstokken op hun erf, waar je heerlijke huiswijnen kunt nippen.

Bedwing de Paasberg en de Lochemse Berg. Rijg de kastelen van Diepenheim aan elkaar, ontdek wat échte stilte is in het unieke hoogveengebied Korenburgerveen en schiet een kiekje van de bekendste bocht in de Dinkel in het uiterst gevarieerde natuurgebied Lutterzand.

Boek uw fietsvakantie in Twente bij Aktiva Tours

Wij weten wat u in een fietsvakantie zoekt; onthaasten en genieten. Boek daarom uw fietsvakantie Twente of een van onze andere fietsvakanties in Nederland bij Aktiva Tours. Al meer dan 25 jaar specialist in fietsvakanties in Nederland en ver buiten onze grenzen.

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
8,9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!