Fietsvakantie in Brabant

De Peel, en de Kempen en de Meijerij… precies, Brabant! Geliefd, bezongen en vol speciale plekjes. Veel meer dan enkel de drie natuurgebieden uit dat bekende lied. En om die speciale plekjes te ontdekken is een fietsvakantie Brabant een perfecte keuze.
Singlereis Fietsen in Brabant
Noord-Brabant

met de Loonse en Drunense Duinen
bezoek aan Den Bosch en Heusden
verblijf in een 1-persoonskamer
5 dagen niveau 1
prijs per persoon
€ 519,-
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum
22-07-2024.

Excl. reserveringskosten (€ 15,00 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.).
Pieterpad op de fiets - Etappe 2: Hellendoorn - Boxmeer
Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant

verblijf in 3-en 4-sterrenhotels incl. ontbijt
bagagevervoer tussen de hotels inbegrepen
met o.a. Sallandse Heuvelrug, Nijmegen en Rivierenland
4 dagen niveau 1.5
prijs per persoon
€ 375,-
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum
24-09-2024.

Excl. reserveringskosten (€ 15,00 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.).
Pieterpad op de fiets - Etappe 3: Boxmeer - Maastricht
Noord-Brabant, Limburg

verblijf in 3-en 4-sterrenhotels incl. ontbijt
bagagevervoer tussen de hotels inbegrepen
met o.a. Venlo, Sittard en Maastricht
4 dagen niveau 1.5
prijs per persoon
€ 375,-
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum
27-09-2024.

Excl. reserveringskosten (€ 15,00 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.).

Fietsen in Noord-Brabant

Fietsen in Noord Brabant (of in de volksmond Brabant) dus. Wat maakt het nu juist hier zo mooi, leuk of interessant om te fietsen?

Misschien is het wel de beleving. Het gemoedelijke en gezellige wat Brabant zo kenmerkt. Overal waar we de fiets even aan de kant zetten om wat te eten of te bezichtigen proeven we dat. In oergezellige steden als ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda bijvoorbeeld. In het karakteristieke vestingstadje Heusden en de vele Brabantse bierbrouwerijen. Het maakt Brabant geliefd, maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor een fietsvakantie door Noord-Brabant.

De provincie beschikt over tal van unieke natuurgebieden. En die zijn echt allemaal anders. Neem nu bekende Nationale parken als de Loonse en Drunense Duinen en de Biesbosch. Waar de één juist wordt gekenmerkt door uitgestrekte zandvlaktes, staat bij de ander alles in het teken van water. Minder bekend – maar zeker het verkennen waard! – zijn de Strabrechtse Heide, de Maasuiterwaarden en het Dommeldal.

Wat wij persoonlijk ook heel boeiend vinden zijn de vele themaroutes die door Brabant lopen. Fietsroutes met een bijzonder verhaal, die de omgeving of stad nóg meer laten leven. Zo is er een officiële Van Gogh Fietsroute. En een Liberation Route die ons leert wat er tijdens de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding in Noord-Brabant heeft afgespeeld.

Fietsvakantie in Brabant van hotel naar hotel

Vaak fietst u tijdens een fietsvakantie Brabant van hotel naar hotel. Simpelweg omdat u hierdoor veel van uw vakantiestreek ziet. Kiest u voor een fietsvakantie met deze opzet, dan is het fijn om te weten dat het bagagevervoer voor u wordt geregeld. Geen gesjouw met zware rugzakken of uitpuilende fietstassen. Wij zorgen ervoor dat uw koffer of reistas van hotel A naar hotel B wordt vervoerd. Het is tenslotte vakantie!

Naast fietsen in Brabant van hotel naar hotel, bieden we ook fietsvakanties aan met verblijf in één hotel. Perfect geschikt voor wie graag wat kortere dagafstanden fietst of de fiets een dagje laat staan voor een cultureel of culinair uitstapje in de omgeving.

Boek uw fietsvakantie in Noord-Brabant bij Aktiva Tours

Waarom nu juist boeken bij Aktiva Tours? Omdat wij weten wat u als fietsliefhebber van een vakantie verwacht. Dat komt omdat we ruim 25 jaar ervaring hebben met het organiseren van fietsvakanties. Maar bovenal delen we de passie voor het fietsen met u. Wij denken altijd met u mee voor de perfecte reis. En dat is waarom klanten ons een dikke negen als rapportcijfer geven.

Heeft Brabant uw (fiets)hart gestolen? Of kijkt u nog even verder? Naast fietsvakanties Brabant bieden we nog veel meer fietsvakanties in Nederland aan.

Waaronder de populaire fietsvakantie Elfstedentocht Friesland en Rondje IJsselmeer. Wat u keuze ook is, in Aktiva Tours vindt u de ideale fietspartner!

Ervaringen van reizigers

Reizigers beoordelen ons gemiddeld met een:
8,9

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op de eerstvolgende boeking

Ontvang elke week onze digitale nieuwsbrief met reistips en weetjes!