reis PDF

Krkonose 8 dagen

individuele hotelwandelreis | niveau 2 | eigen vervoer

Het voorland van het Reuzengebergte
 
Het populaire Tsjechië (Ceska Republika) is als reisbestemming veelzijdig en verrassend. Het land heeft in alle jaargetijden een prachtige natuur, maar is zonder twijfel het mooist in het voorjaar en de zomer: dan is het voorland van het Reuzengebergte (Krkonose op zijn Tsjechisch) het groenst....

Tsjechië wordt aan alle kanten omsloten door middelgebergten: Sumava, Ertsgebergte, Sudeten en Krkonose. Dat laatste, op de grens met Polen, is qua landschap het spectaculairst.

Onbekend maakt onbemind - niet iedereen zal het weten maar Tsjechië is één van de beste wandellanden ter wereld met fraaie uitgezette routes en uitmuntende markeringen. Tsjechië is landelijk en bosrijk, en daardoor stil en hier en daar verlaten. De wandelingen komen door dorpen en gehuchten, soms nauwelijks groter dan een paar boerenhoeves.
 
Het voorland van het reuzengebergte, dat ook Podkrkonose heet, kent aardige hoogteverschillen van enkele honderden meters. Wandelen door het gebied is daarnaast relaxt omdat uw bagage overdag wordt vervoerd en de Nederlandse routebeschrijving, voorzien van kaartjes, gedetailleerd en helder is.  
 
 

 

 

Op dit moment zijn online prijsaanvragen van onze reizen even niet mogelijk.

Morgenvroeg kunt u weer een reis boeken en alle prijsinformatie opvragen over onze reizen.

 

Onze excuses voor het ongemak.

 

Aktiva Tours