6100

ANVR voorwaarden

Aktiva Tours (KvK 17086274)†is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van informatie daarover.
De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden)†van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.†
ANVR Consumentenvoorwaarden
Klik hier voor het lezen†en opslaan van de ANVR Consumentenvoorwaarden†en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van†en akkoord gaat met de†ANVR Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden), aanvulling ANVR-Reisvoorwaarden 2016 en overige ANVR-informatie.
Better Holidays†
Met ĎBetter Holidaysí (voorheen Duurzaam Toeristisch Ondernemen) beoogt de ANVR dat consumenten die bij een aangesloten reisonderneming een reis boeken, erop kunnen vertrouwen dat hun vakantie achter de schermen zo verantwoordelijk mogelijk wordt samengesteld.
To Top