15 september 2018

Fietsen in Vlaanderen extra voordelig

Fietsen in Vlaanderen langs Brugge en de kust is nu extra voordelig. Geniet bij deze fietsreis van een gezellig stuk België maar ook van de streekbieren die u kunt proeven in de talrijke cafés onderweg. 6-daagse individuele fietsreis op basis van logies en ontbijt, aankomst 22 september, geen € 355,- maar slechts € 299,-.

 

lees meer

Fietsen in Karinthië

Ten zuiden van de Alpen in Karinthië is veel zon en weinig regen. Zonnig fietsen langs de rivier de Drau en de Karinthische meren. 6 tot 10 dagen Karinthië vanaf € 352,-.

 

lees meer

Herfstvakantie in de Eifel

Tijdens de herfstvakantie wandelen over de Eifelsteig, de Römerkanal Wanderweg en het Lieserpfad. 4- en 5-daagse reizen in de Eifel vanaf € 295,-.
 

Lieserpfad 4-d vrijdag 12 oktober

Eifelsteig Aachen-Kloster Steinfeld 5-d maandag 15 oktober

Römerkanal 5-d maandag 15 oktober

Eifelsteig Kloster Steinfeld-Hillesheim 5-d maandag 22 oktober

 

 
 

Nazomeren in Kent

September is een prima maand om in Kent te wandelen. Verblijf in het Karmelietenklooster van Aylesford: 17 en 24 september 7-daagse reis vanaf € 595,- (incl. gratis 1-persoonskamer). 

 

Kerstsfeer in Rolduc

Tijdens de 4-daagse kerstvakantie specials Aachener Land is onze basis Abdijhotel Rolduc in kerstsfeer. Overdag mooi wandelen door het achterland van Aachen. ’s Avonds heerlijk dineren (Kerstmenu) in de prachtige ambiance van abdij Rolduc. Vertrekdata: zondag 23 december, donderdag 27 december, maandag 31 december en donderdag 3 januari. 4 dagen vanaf € 265,-.
 

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl