8 oktober 2018

Abdijbier en wijn: Aachener Land!

De reis Aachener Land is inclusief een rondleiding door de abdij Rolduc. Het is helemaal leuk de rondleiding te combineren met een bezoek aan de wijngaard. Binnen de muren van de abdij groeien de Mayschossdruiven! Uiteraard kun je ook abdijbier proeven. Uitdrogen is er dus niet bij tijdens de singlewandelreis over het Abteiweinpfad. 

Vertrek woensdag 24 oktober 5-daagse singlereis nu slechts € 395,-.

Vertrek vrijdag 26 oktober 3-daagse singlereis nu slechts € 235,-.

lees meer

Rota Vicentina en de Alentejo

Heerlijk wandelen in de najaarszon aan de Portugese kust de Costa Vicentina. 8-daagse singlereis Rota Vicentina en Alentejo. Vertrek 18 oktober. De laatste plaatsen met € 25,- korting nu slechts € 950,- inclusief halfpension.

 

lees meer

Ahrsteig Rotweinwanderweg

Heerlijk wandelen over de Ahrsteig! Van Blankenheim in de Eifel naar de Rijn, via wijnplaatsen als Altenahr, Mayschoss en Dernau. 5-daagse singlewandelreis vertrek 5 november inclusief halfpension nu slechts € 365,-.
  

Eifelsteig in najaar en winter

Uniek: de Eifelsteig van Aken naar Trier. Nu heel veel mogelijkheden zowel individueel als met een groep. Ga de uitdaging aan, 5 dagen vanaf € 276,-, dagelijks individueel vertrek.

 

lees meer

Cómpeta - Granada

Het andere Andalusië, tijdens een compleet wandelavontuur vanuit het bergplaatsje Cómpeta en Granada: 8-daagse individuele reis inclusief wandelroutes, wandeltransfers en overnachtingen slechts € 698,-.

 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl