8 oktober 2018

Wandelen door Aachener Land

De wandeltocht gaat over Duits grondgebied en neemt ook het meest zuidoostelijke snippertje Nederland mee. De wandelingen worden uitgevoerd in de wijde omgeving voor en achter Aachen (Aken). Uitvalsbasis van deze wandelreis is het Abdijhotel Rolduc, een vroeger kloostercomplex op de grens Nederland/Duitsland, waarvan de oudste delen uit de 12e eeuw dateren. In elke groepsreis Aachener Land zit een gratis rondleiding door het klooster Rolduc. Een ervaren gids neemt u mee in het imposante verleden en brengt u naar plekken waar normaal geen toegang tot is: de kerk, de crypte, de historische biblioteek, de bisschopskamer en de schilderijengallerij.

Vertrek woensdag 21 november 5-daagse singlereis nu slechts € 395,-.

Vertrek vrijdag 23 november 3-daagse singlereis nu slechts € 235,-.

lees meer

Rota Vicentina en de Alentejo

Heerlijk wandelen in de najaarszon aan de Portugese kust de Costa Vicentina. 8-daagse singlereis Rota Vicentina en Alentejo. Vertrek 18 oktober. De laatste plaatsen met € 25,- korting nu slechts € 950,- inclusief halfpension.

 

lees meer

November op de Rotweinwanderweg

Heerlijk wandelen over de Ahrsteig en de Rotweinwanderweg! Van Blankenheim in de Eifel naar de Rijn, via wijnplaatsen als Altenahr, Mayschoss en Dernau. 5-daagse singlewandelreis vertrek 5 november inclusief halfpension nu slechts € 365,-.
  

Eifelsteig in 2019

Nu boekbaar voor 2019: de Eifelsteig van Aken naar Trier. Nu heel veel mogelijkheden zowel individueel als met een groep. Ga de uitdaging aan! Individueel vanaf € 276,-, dagelijks vertrek.

Groep vanaf € 370,-, 24 vertrekdata!

 

lees meer

Cómpeta - Granada

Het andere Andalusië, tijdens een compleet wandelavontuur vanuit het bergplaatsje Cómpeta en Granada: 8-daagse individuele reis inclusief wandelroutes, wandeltransfers en overnachtingen slechts € 698,-.

 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl