9 maart 2019

500 jaar Leonardo da Vinci

500 jaar Renaissance in de Loire.

Een extra reden om in 2019 met Aktiva Tours de Loire te bezoeken! Leonardo da Vinci: architect, uitvinder, filosoof en schilder uit de Renaissance. Geboren 1452 in Anchiano, Toscane, Italië en gestorven 1519 in Amboise aan de Loire. Zijn laatste woon- en werkverblijf: stadskasteel Clos-Lucé, omgeven door Le Parc da Vinci en Le Jardin de Léonard, biedt precies 500 jaar na zijn overlijden maar liefst 4 unieke exposities: Leonardo’s life, Leonardo painter and sculptor, Leonardo the visionary en da Vinci Tour.

5-daagse fietsstandplaatsreis vanaf € 325,-. 5- en 8-daagse fietsrondreis met bagagevervoer vanaf € 373,-.  

 

 
 

Luxemburgs wandelparadijs Sentier du Nord

Tijd voor een korte wandelreis naar Clervaux in Luxemburg. Niet ver en heel voordelig!

 

Singlereis:

Sentier du Nord vertrek 25 maart 5 dagen slechts € 370,-.

Individuele reis:

Luxemburgse Ardennen dagelijks vertrek 4 dagen slechts € 218,-.

Gratis Linz-Card

Bij alle Donau Passau-Wenen reizen ontvangt u een gratis Linz-Card als u een extra nacht Linz boekt. De Linz-Card is een Citycard inclusief een gratis stadstour en gratis museumentrees. De actie is het hele seizoen geldig op alle Donaufietsreizen met start in Passau.
 

Boek nu voor Aktiva Bodensee-cheques

Bij alle Bodensee fietsreizen met start in Bregenz ontvangt u een Aktiva Bodensee-chequeboek ter waarde van meer dan € 90,-. Fietsen rond de Bodensee wordt zo wel heel compleet en voordelig. De actie is geldig bij boeking t/m 10 maart. O.a. op de reis Bodensee met start in Bregenz 8 dagen v.a. € 473,-.
 

Dubrovnik en Dalmatië!

Nieuw bij Aktiva Tours: een spannende wandelreis over de eilanden en stranden langs de Dalmatische kust. 8-daagse individuele wandelvakantie inclusief transfers vanaf € 469,-. 

 

lees meer

 

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl