Vakanties naar de eerste Europese landen vanaf 15 juni weer mogelijk!

Het kabinet heeft woensdagavond aangekondigd dat de reisbeperkingen voor de eerste landen in Europa per 15 juni opgeheven worden. We kunnen er vanaf dan dus niet alleen binnen Nederland op uit trekken, maar ook binnen Europa!
 

Achter de schermen zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het samenstellen van nieuwe reizen binnen Nederland, maar ook met het corona-proof maken van onze bestaande reizen naar het buitenland. Al onze reizen die boekbaar zijn voor de komende periode, kunnen volgens de richtlijnen uitgevoerd worden.
 

We kijken er met ons hele team naar uit om iedereen weer een fijne vakantie te bezorgen!

Individuele fietsvakantie Bierland Vlaanderen

Wanneer u België hoort, dan zult u wellicht in de eerste plaats denken aan goed en uitgebreid tafelen maar ook aan… bier! In België zijn er wel 400 soorten bier, een enorm aanbod voor zo’n klein landje. Deze fietsvakantie voert u langs diverse Belgische bierbrouwerijen. U geniet bij deze fietsreis dus van een gezellig stuk Vlaanderen maar ook van de streekbieren die u kunt proeven in de talrijke cafés onderweg.
 

6 dagen inclusief ontbijt vanaf € 349,-

Individuele wandelreis Luxemburgse Ardennen

Hoe kunt u beter dan te voet het onbedorven landschap van hetkleinste landje op het Europese continent ontdekken? Dwars door de Luxemburgse Ardennen wandelt u door dichte bossen en kronkelende rivierdalen, langs snelstromende riviertjes en over plateaus met oneindige vergezichten. Langs stille kloosters, landelijk gelegen watermolens, eeuwenoude kastelen en ingeslapen boerendorpjes. In zowel de lente, de zomer alsde herfst is deze streek zeer geschikt voor een veelzijdige wandelvakantie.

U verblijft in een gezellig en comfortabel familiehotel in het centrum van Clervaux, aan de voet van het middeleeuwse kasteel. Iedere avond is een uitgebreid 4-gangen diner met streekgerechten inbegrepen.

4-daagse wandelvakantie vanaf 230,-


5-daagse wandelvakantie vanaf 290,-

Individuele wandelreis Harz

De Harz is een gebergte, een nationaal park en een streek met een afwisselend, licht bergachtig landschap. Het is een schitterende reisbestemming, niet ver van Nederland (vanaf Utrecht ca. 450 km). 
 

Het verblijf is in het mooie Hotel Niedersachsen met binnenzwembad, sauna, fitness en zonneterras. Het ligt op een zonnig bergplateau in de Oberharz, omringd door vele bergmeertjes en uitgestrekte bossen en wordt gerund door het sympathieke Nederlandse echtpaar Wilma en Henk die u graag uitleg geven over het wandelprogramma. Iedere donderdag kunt u gratis een begeleide wandeling door de Oberharzer Wasserwirtschaft (Unesco-erfgoed) maken en elke dinsdag is er een begeleide wandeltocht in het eigen dorp. 


5-daagse wandelvakantie inclusief ontbijt en diner vanaf € 295,-

Singlereizen Duitsland met gegarandeerd vertrek

Onze corona-proof singlereizen binnen Nederland zijn een groot succes, maar er is ook nog steeds veel vraag naar singlereizen naar het buitenland. Gelukkig kunnen we ook aan deze behoefte weer voldoen. De eerste drie singlereizen naar Duitsland met gegarandeerd vertrek in juni en juli zijn een feit. Er zullen er snel meer volgen, dus houd onze website in de gaten!

 

7-daagse fietsvakantie Zwarte Woud en Rijndal vertrek 29 juni € 695,-


5-daagse wandelvakantie Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 29 juni € 335,-
 

5-daagse wandelvakantie Römerkanaal Wanderweg 20 juli € 410,-

Aktiva Tours | Ommelseweg 56 | 5721 WV Asten
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl