20 juli 2019

Fietsreis per trein door het Rijndal

Fietsen door het Rijndal, met het Zwarte Woud als décor. De historische grens tussen Duitsland en Frankrijk, in een aantrekkelijk deel van Duitsland. 7-daagse singlereis met verblijf in het Gästehaus Kloster Maria Hilf in Bühl. Reis per trein, vertrek op 8 data in 2020 vanaf € 695,-.

 

lees meer

Wandelen door de Vikoskloof

Heerlijk wandelen in het noorden van Griekenland: door de Vikoskloof en bij de kloosters van Meteora. Vliegen op Thessaloniki met Transavia, verblijf in 2- en 3-sterrenhotels. 8-daagse singlereis vertrek dinsdag 15 oktober € 995,-.

 

lees meer

Hoge en Lage Tatra

Singlewandelreis tussen de Hoge en Lage Tatra in Slowakije. Een uniek gebied voor fraaie wandelingen door bergen, langs rivieren en meren. 8-daagse reis, volpension, gratis 1-persoonskamer, vertrek 15 september € 888,-.

 

lees meer

Leonardo langs de Loire

500 jaar Renaissance in de Loire.

Een extra reden om dit jaar de Loire te bezoeken! Leonardo da Vinci: architect, uitvinder, filosoof en schilder uit de Renaissance. Geboren 1452 in Anchiano, Toscane, Italië en gestorven 1519 in Amboise aan de Loire. Zijn laatste woon- en werkverblijf: stadskasteel Clos-Lucé, omgeven door Le Parc da Vinci en Le Jardin de Léonard, biedt precies 500 jaar na zijn overlijden maar liefst 4 unieke exposities: Leonardo’s life, Leonardo painter and sculptor, Leonardo the visionary en da Vinci Tour.

5-daagse fietsstandplaatsreis € 325,-. 5- en 8-daagse fietsrondreis met bagagevervoer vanaf € 373,-.  

 

 
 

Coole Alpenhuttentocht

De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en Mülbach am Hochkönig. Een zeer afwisselende wandelweek in Oostenrijk, langs vier hotels en twee berghutten, door één van de mooiste streken van de Alpen. 7-daagse reis € 379,-.
 

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl