6 juli 2019

Tour de Aktiva

In de voetsporen van de renners naar de mooiste delen van de Tour de France. Een fietsrondje cultuur en natuur in de Elzas, Bourgogne, Loire en Mdoc.
 
 
 

Laatste plaatsen Essex

The Essex Way: een afwisselende wandelroute in John Constable (landschapschilder) Country in het prachtige Engelse Essex. 8 dagen inclusief overtocht Hoek van Holland-Harwich v.v., overnachtingen (met ontbijt en avondmaaltijd) op de universiteitscampus in Colchester en wandelprogramma. Vertrek 4 augustus slechts € 780,- met gratis 1-persoonskamer.

 

lees meer

Extra data Elzas en Vogezen

Wandelen in een aantrekkelijk deel van Frankrijk door de Elzas en de Vogezen, met een mix van Duitse en Franse invloeden. 8-daagse singlereis met verblijf in het Generalmutterhaus (klooster) in Oberbronn. Reis per trein, meelopende reisleiding. Extra reizen op zaterdag 7 en 21 september € 830,- met gratis 1-persoonskamer.

 

lees meer

Corfu Trail

Onvergetelijke wandelingen van zuid naar noord dwars over het groene Griekse eiland Corfu. Verblijf in het zonnige en gezellige Gouvia aan de oostkust. 8-daagse singlereis vertrek 7 oktober slechts € 850,-.

 

lees meer

Moezel special

Aktiva Tours biedt een special van Trier naar Cochem met als extra’s: een dagtocht Cochem Koblenz, bezoek aan een wijnchateau met wijnproeverij. 6-daagse fietsreis dagelijks vertrek vanaf € 370,-

 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl