7 juli 2018

Coole Alpenhuttentocht

De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en Mülbach am Hochkönig. Een zeer afwisselende wandelweek, langs vier hotels en twee berghutten, door één van de mooiste streken van Oostenrijk. 7-daagse reis € 369,-.
 

Wandelen in Salzburgerland

Heerlijk wandelen in de Alpen op de grens van Duitsland en Oostenrijk: de Loferer Steinberge. 5 of 8 dagen van hotel naar hotel vanaf € 270,-.

 

lees meer

Zomerwandelen in Tsjechië en Slowakije

8-daagse groepswandelreizen in Midden-Europa tijdens de zomervakantie. Op basis van halfpension en meelopende reisleider/gids vanaf € 625,-.

Per trein naar Tsjechië: 
Sever Ceska vertrek: 27.07 en 24.08
Sumava vertrek: 25.08

Per vliegtuig naar Slowakije:
Hoge en lage Tatra vertrek: 21.08

 

 

Trekking Hoge Atlas

10-daagse singlereis door de Hoge Atlas in Marokko, inclusief vlucht Amsterdam-Marrakech v.v. Wandelexpeditie op basis van volpension.

Vertrek 10 september en 29 oktober nu slechts € 975,-.

 

lees meer

Legokasteel

Bezoek tijdens de rondreis op de fiets door de Loirestreek de Lego expositie in  kasteel Cheverny. Verblijf in sfeervolle hotels in Chenonceaux, Amboise en Bracieux. 5- en 8-daagse individuele fietsreis, op basis van logies en ontbijt vanaf € 365,-, standplaatsreis incl. avondmaaltijden vanaf € 325,-.

 

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl