25 januari 2020

Zilverkust Carnavalsspecial

Vier carnaval aan de Portugese Zilverkust/Costa de Prata! Het standaard wandelprogramma wordt normaal uitgevoerd, maar de vrije dag valt op zondag 23 februari. Dan rijden de carnavalspraalwagens door de straten van Sao Martinho do Porto, begeleid door de lokale bevolking, gekleed in schitterende kostuums met glitters en veren. Lokale feestelijke muziek en dans omlijsten de optocht. Een uniek evenement dat zonde zou zijn om te missen!

 

Eenmalig vertrek op dinsdag 18 februari

NIEUW: fietsreis Peel en Kempen

Deze nieuwe fietsreis combineert twee regio’s met een compleet verschillende natuur en variatie aan landschap. De Peel, het hoogveengebied in het grensgebied met Limburg, honderd jaar geleden nog woeste grond die ondoordringbaar en daarom moeilijk toegankelijk was en pas veel later werd gecultiveerd. En de Kempen, een landstreek van veel bos en uitgestrekte heide, tussen Eindhoven en de Belgische grens.

 

5 dagen vanaf € 275,-

Fietsen met gratis Aktiva-cheques!

De unieke Aktiva Tours Bodensee- en Donau-actie: bij alle Bodensee fietsreizen met start in Bregenz en alle Donau Passau-Wenen fietsreizen ontvangt u een Aktiva-chequeboek ter waarde van € 110,-. Boeken vóór 29 februari 2020.
 
 

NIEUW: Elfstedentocht per fiets

Als het nog eens hard wintert, komt er misschien weer een Elfstedentocht en dan leggen de duizenden schaatsers in één dag 200 kilometer af. Gedurende deze week wordt langs de "elf steden" gefietst, in een rustig tempo zodat ook bij bezienswaardigheden gestopt kan worden. 

 

7 dagen vanaf 585,-

NIEUW: Fietsreis Franse Pad

De eigenaren van enkele bijzondere accommodaties in Le Berry, het groene hart van Frankrijk, vielen als een blok voor de ongerepte natuur van de streek en de rust die hier heerst. Over rustige weggetjes en paden fietst u van het ene huis naar het andere, waar u dagelijks een warm welkom geheten wordt met een lekker welkomstdrankje. Ook zorgen de gastvrije gastheren en -vrouwen voor een uitgebreid ontbijt en lunch voor onderweg. ’s Avonds schuift u aan tafel voor een 3-gangenmenu. 

 

7 dagen vanaf € 695,-

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
 
Aktiva Tours | Ommelseweg 56 | 5721 WV Asten
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl