7 januari 2019

Mullerthal Trail

Wandelen in februari en maart in Luxemburg met de allermooiste routes over de Mullerthal Trail. 5-daagse reis vertrek 25 februari en 18 maart v.a. € 355,-.
 
 

Vakantiebeurs start donderdag

De Vakantiebeurs wordt weer georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht van donderdag 10 januari t/m zondag 13 januari. Aktiva Tours staat in hal 9 stand FW07 (Fiets- en Wandelstraatje). Voor interessante kortingsmogelijkheden: koop uw ticket met actiecode VKB2019.

 

lees meer

 

Bloemenfestival in Girona

Een unieke wandelervaring, wandelen in het achterland van de Costa Brava (betekent letterlijk woeste kust) en tijdens het Bloemenfestival in Girona. 8-daagse single-wandelreis Catalonië Bloemen Special éénmalig vertrek 14 mei € 889,-.
 
 

Wandelreis Coimbra

Heerlijk wandelen in de voorjaarszon in de Portugese universiteits- en bisschopsstad Coimbra en wijde omgeving. 8-daagse individuele rondreis dagelijks aankomst vanaf slechts € 449,-.

 

lees meer

Wicklow-Dublin elke woensdag

Heerlijk wandelen over de Wicklow Way tijdens de Wicklow Dublin singlewandelreis met verblijf in de National University of Ireland Dublin-Maynooth. Inclusief dagelijks diner in O’ Neill’s Pub. 7-daagse vliegreis vertrek elke woensdag in de zomerperiode. Inclusief 1-persoonskamer en halfpension vanaf slechts € 855,-. 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl