Bezoek ons op de Fiets- en Wandelbeurs!

Op 28 februari, 29 februari en 1 maart staat Aktiva Tours weer op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. We zoeken graag samen met u uw volgende vakantie uit en beantwoorden al uw vragen. 

 

Gratis af te halen op onze stand 3.C.78: fietskaart van de fietsregio Hessen (Lahntal, Odenwald, Spessart, Frau Holle Land)

 

Koop nu uw toegangsbewijs met korting

 

Singlereis Algarve Costa e Montanhas

Indrukwekkende wandeltocht aan de Portugese zuidkust. Geniet van een glooiend duinlandschap, fascinerende rotspartijen en prachtige verlaten stranden. Eindeloze uitzichten over de spectaculaire kust. Indrukwekkende kliffen met hier en daar een ooievaarsnest. Slaperige dorpjes met authentieke vissershavens waar de tijd lijkt stil te zijn blijven staan. Kronkelige paden langs karakteristieke kurkeiken en knoestige olijfbomen in het heuvelachtige achterland. 

 

Laatste plaatsen vertrek 1 april vanaf € 999,-

NIEUW: Wandelen op Lanzarote

Wandel door het Ajaches massief, geniet van de panoramische uitzichten over de Famara kliffen en proef de wijn uit het wijngebied La Geria. Wandel heerlijk ontspannen en rust uit op de stranden van La Graciosa. Qua klimaat kunt u op Lanzarote het hele jaar door prima wandelen bij een temperatuur van 20 (winter) tot 27 (zomer) graden!

 

Vertrek iedere dinsdag - 8 dagen vanaf 1199,-

Nog een paar dagen naar Duitsland in februari?

De dagen worden alweer langer en ook overdag laat de zon zich steeds vaker zien. Tijd dus om weer naar buiten te gaan! Ga samen met andere singles lekker een paar dagen op reis en geniet van de mooie omgeving, het lekkere eten en de gezelligheid. Boek nu de laatste plaatsen voor vertrek eind februari.

 

Singlereis Aachener Land - 5 dagen vertrek 26 februari

 

Singlereis Berlijn Special 30 jaar val van de muur - vertrek 27 februari

 

Singlereis Aachener Land - 3 dagen vertrek 28 februari

Fietsen in Kent

De Brexit is een feit. Maar de University of Kent blijft UK’s European University. Single fietsreis White Cliffs Country Kent vanuit de campus van de Uni van Canterbury. U reist van Nederland (opstappen mogelijk op elk Nederlands station naar keuze, inbegrepen in de reissom) naar Kent v.v. via Brussel met de supersnelle Eurostar.  

 

Vertrek in juli en augustus - 8 dagen vanaf 675,-

NIEUW: Fietsreis Frans-Vlaanderen met verblijf in 4-sterren château 

Ontdek het oude graafschap van Vlaanderen. Het plaatsje Aire-sur-la-Lys is een goede uitvalsbasis om heerlijk te toeren door Frans-Vlaanderen. U logeert in een kasteel uit de negentiende eeuw, midden in een 2500 m² grote tuin, met modern comfort, vriendelijk onthaal én waar ook Nederlands wordt gesproken. Het wordt een onvergetelijke reis, want het gebied rond Hazebrock, Bailleul, Cassel en Saint-Omer brengt u heel wat moois.

 

Dagelijks vertrek - 5 dagen vanaf € 335,-

 

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
 
 
Aktiva Tours | Ommelseweg 56 | 5721 WV Asten
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl