9 februari 2019

Herfstvakantie op de Camino

Wandelen tijdens de herfstvakantie in Frankrijk over de Camino de Santiago van Chablis naar Vézelay. Vertrek 14 oktober, 6 dagen inclusief halfpension vanaf € 790,-.

 

lees meer

Dubrovnik en Dalmatië!

Nieuw bij Aktiva Tours: een spannende wandelreis over de eilanden en stranden langs de Dalmatische kust. 8-daagse individuele wandelvakantie inclusief transfers vanaf € 469,-. 

 

lees meer

 

Andalusië Semana Santa 16 april

Op 16 april vertrekt de 8-daagse Semana Santa Special van de reis Almijara Andalucia. Op deze reis gaan wandelen en natuur naadloos samen met cultuur en regionale folklore. Vele processies in Cómpeta in de Heilige Week. U verblijft in een dorpshuis met gratis 1-persoonskamer, nu slechts € 889,-.
 

Fietsen door Hessen langs de Lahn

De Lahn, één van de meest idyllische riviertjes van Duitsland, stroomt door Hessen tussen de beboste heuvels van de Taunus en het Westerwald. Indrukwekkende burchten getuigen van roemruchtigheid in lang vervlogen tijden. Geniet van de weldadige rust aan de Lahn op de met vier sterren gekwalificeerde Lahntal-fietsroute. 7-daagse individuele Lahntalradweg met start in Marburg. Vertrek dagelijks slechts € 499,-.

Gratis fietskaart Hessen afhalen bij Aktiva Tours op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht (stand: 3.C.12)

 

lees meer

Kies Limburg met Pasen

Paaswandelen vanuit het grootste monument van de provicie Limburg: Abdij Rolduc. De wandeltocht gaat vanuit Limburg over Duits grondgebied en neemt ook het meest zuidoostelijke snippertje Nederland mee. De wandelingen worden uitgevoerd in de wijde omgeving voor en achter Aachen (Aken). Uitvalsbasis van deze wandelreis is het Abdijhotel Rolduc, een vroeger kloostercomplex op de grens Nederland/Duitsland, waarvan de oudste delen uit de 12e eeuw dateren. Een rondleiding door het klooster Rolduc is inbegrepen in de reissom. Een ervaren gids neemt u mee in het imposante verleden en brengt u naar plekken waartoe normaal geen toegang is: de kerk, de crypte, de historische biblioteek, de bisschopskamer en de schilderijengallerij.

Vertrek donderdag 18 april 5-daagse singlereis nu slechts € 395,-.

Vertrek zaterdag 20 april 3-daagse singlereis nu slechts € 245,-.

 

lees meer

Fietskaart Hessen in Utrecht

Vrijdag 1 t/m zondag 3 maart staat Aktiva Tours op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht (stand: 3.C.12). Fietskaart Hessen is gratis af te halen.

Extra voordelige toegangskaarten zijn beschikbaar.

 

eigen vervoer

 

per trein

Carnavalspecial op Malta

Malta incl. Gozo is een heerlijke bestemming voor een 8-daagse singlewandelreis in de winter. Carnavalspecial vertrek 28 februari inclusief vluchten, alle wandelingen incl. transfers en halfpension nu € 705,-.

 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl