13 april 2019

Moezel fiets special

6-daagse special Moezel Trier-Cochem, met extra dagtocht Cochem-Koblenz, wijnproeverij en een rondvaart over de Moezel. Dagelijks vertrek vanaf € 370,-.

 

lees meer

Grensverkeer!

Mooie fietsroutes door de Kempen met overnachtingen in Valkenswaard (NL) en Retie (BE) via de abdij van Postel. Extra in Retie: indien boekt voor halfpension, zijn bij de avondmaaltijd (altijd buffet) onbeperkt GRATIS: huiswijn, bier (pils), fris, koffie, thee en water.

5-daags arrangement voor slechts € 285,-.

 

lees meer

 

Singlereis Algarve

Heerlijk wandelen aan de kust van de Algarve. 8-daagse singlereis Costa e Montanhas. Vertrek 17 juni slechts € 1.095,- inclusief halfpension.

 

lees meer

Voorjaar in Sierra de Gredos

Beleef de mooiste tijd van het jaar in de bergen bij Madrid. Aktiva Tours organiseert een wandelreis op slechts 1,5 uur van de Spaanse hoofdstad Madrid. 8-daagse single-wandelreis door de Sierra de Gredos. Vertrek 20 mei nu slechts € 995,-.  
 
lees meer
 

Fietsen in Karinthië

Ten zuiden van de Alpen in Karinthië is veel zon en weinig regen. Zonnig fietsen langs de rivier de Drau en de Karinthische meren. 6 tot 10 dagen Karinthië vanaf € 352,-.

 

lees meer

100 jaar Bauhaus aan de Elbe

De Elberadweg van Dresden naar Magdeburg is één van de populairste fietsroutes van Duitsland. Fietsend over de Elberadweg komt u langs indrukwekkend UNESCO-Werelderfgoed zoals de Bauhauslocaties (2019 Bauhaus 100 jaar) in Dessau, Lutherstadt Wittenberg en het Tuinenrijk van Dessau-Wörlitz.

 

lees meer

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
lees meer op
 
Aktiva Tours | Kerkhofstraat 21 | 5554 HG Valkenswaard
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl