Singlereis Wandelen in Drenthe

5 dagen
niveau 1 van 3
eigen vervoer
beoordeling: 8.5
vanaf € 459,- p.p.
Prijs per persoon gebaseerd op vertrekdatum
30-09-2024. Excl. reserveringskosten (€ 17,50 p.p.,
max. € 30,- per boeking) en bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.).
Bekijk prijzen

4 x ontbijt, lunchpakket en avondmaaltijd inbegrepen
meelopende Aktiva-reisleiding
2-persoonskamer voor alleengebruik met eigen badkamer

belangrijk om te weten: tijdens de gehele reis heeft u een eigen auto nodig!
route: per wandeldag wordt ca. 8-19 km (op de aankomstdag ca. 8 km) afgelegd. Onderweg is er voldoende tijd om van de natuur te genieten of om bijvoorbeeld op uw gemak bij de hunebedden te kijken. 
groep: minimaal 7 / maximaal 16 reizigers

Natuur en historie
Lekker er op uit in de natuur. Nergens in Nederland vindt u zoveel ruimte en rust als in Drenthe! Daar zijn ze in Drenthe zuinig op. Vandaar dat de provincie Drenthe gebieden heeft aangewezen als stiltegebied. Drenthe staat bekend om haar mooie natuur. Dus gegarandeerd urenlang wandelplezier. En dan heeft Drenthe natuurlijk ook nog de hunebedden en de vele kleine gezellige (brink)dorpjes. In het museumdorp Orvelte maakt u kennis met “vervlogen tijden”. 

Onze luxe uitvalsbasis
De uitvalsbasis van de reis is de groepsaccommodatie Orvelter Hof. Gelegen in een prachtige landelijke omgeving tussen Orvelte en Witteveen. In deze tot groepsverblijf verbouwde oude boerderij geniet u van elkaars gezelschap, van de vele voorzieningen en van het prachtige weidse uitzicht.

Zet de wandelschoenen maar klaar en op naar Drenthe!

Dag 1
Heenreis per eigen vervoer en wandelroute (ca. 10 km/3 uur)
Vandaag begint uw singlereis Nederland. We verzamelen tussen 13.30 en 14.00 uur. Uitleg over de reis en kennismaken met elkaar en de reisleider. We starten vervolgens met een korte wandeling (ca. 10 km/ 3 uur) in de omgeving van de accommodatie. We lopen eerst naar Orvelte en starten daar de wandelroute Oer ’t Veld. Neem zeker even de tijd voor dit mooie museumdorp, met zijn grote rietgedekte boerderijen aan de smalle klinkerweggetjes, vaak met een eigen ‘huisweide’. De brink ligt nog altijd in het midden, de eeuwenoude bomen groeien gestaag door en op de essen rond het dorp grazen nog altijd schaapskuddes. Voor een kijkje in het Drenthe van rond 1900 kun je nergens beter zijn dan hier. Wandelen in natuurgebied Orvelte betekent: even helemaal weg, de natuur in. Een bezoek aan Orvelte is niet compleet zonder dat u het omliggende landschap hebt gezien. Zoals het dorp Orvelte zelf model staat voor het Drentse esdorp anno 1900, zo laat de omgeving het landschap uit die tijd zien. Weitjes, hooilanden, essen, houtwallen, heide en bossen zijn van oudsher nauw verbonden met het dorp. Samen vormden ze eeuwenlang de basis voor het boerenbestaan op het Drentse zand. Door mensenhand is een zeer gevarieerd, kleinschalig landschap ontstaan, dat hier nog grotendeels is bewaard en voor het overige in ere wordt hersteld. De gemarkeerde wandelroute geeft daarvan een goede indruk. Terug van de wandeling is het lekker genieten en samen kletsen in de fijne accommodatie. 

Dag 2
Borger - Bijvoetpad (ca. 13,5 km/4,5 uur)
U kunt Drenthe niet verlaten voordat u een bezoek brengt aan de hunebedden. Dat gaan we vandaag dus doen! Volg het spoor van de hunebedbouwers tijdens de wandelroute ‘Bijvoetpad’ rondom Borger. Met uw eigen auto rijden we naar het startpunt van de route. We lopen over de Hondsrug en natuurlijk komt u veel hunebedden tegen, maar ook bossen, akkers, weide, zand en heide en een kanaal met bruggen en stuwen. Bij de start van de wandeling loopt u bijna ‘tegen’ het grootste hunebed van Nederland aan. Hoe bijzonder is het dat zo’n 5000 jaar geleden mensen in staat waren om met zulke grote keien op deze manier een graf te bouwen.Onderweg naar het dorp Drouwen komt u eerst een drieling van hunebedden tegen. We lopen verder langs het zandpad, waar in de schaduw van de bomen nog twee hunebedden dicht bij elkaar liggen. De wandelroute loopt ook door Bronneger waar, volgens een oude legende, ooit een stad heeft gelegen, die was gebouwd door reuzen, en later door mensen werd bewoond. Na Bronneger lopen we met zicht op het beekdal van de Hunze terug naar Borger, de ‘hunebedhoofdstad’ van Nederland.

Dag 3
Trage Tocht Schoonloo - Boswachterij Grolloo, Halkenbroek en Holmers (ca. 19 km/6 uur)
We maken een stevige boswandeling in en om de boswachterij Grolloo, ten westen van Schoonloo. We lopen door afwisselende dennen- en loofbossen, langs de rand van boerenland, langs uitgestrekte heidevelden en enkele mooie vennen. Het is wel een tocht die soms over ongebaande paden gaat. In de zomer kan het gras wel eens hoog staan of lijken paadjes dan bijna dichtgegroeid. Af en toe wordt het slalommen langs bomen die over het pad liggen als gevolg van storm. Geniet hier van ongekende rust en stilte. Maar het allermooist is misschien nog wel het traject langs de ruige velden in het beekdal Halkenbroek en Holmers. Hier ontspringt het Amerdiep, een van de bovenlopen van de Drentsche Aa. Aan het eind van de route lopen we over een keienweg terug naar het beginpunt. 

Dag 4
Trage Tocht Schoonloo 2 - Schoonlo’er Strubben en beekdal Elperstroom (ca. 16 km/5 uur)
We maken een wandeling in het Hart van Drenthe vanuit het dorp Schoonloo. Het eerste deel van de route gaat heel even gelijk op met het bekende Pieterpad door de fraaie Schoonlo’er Strubben, een restant van vroegere eikenbossen. De route vervolgt langs de rand van boswachterij Grolloo in de richting van het beekdal. Aan de overkant van de Schoonlo’erweg komen we in boswachterij Schoonloo. Dit bos werd vanaf 1925 met dennen aangeplant voor de houtproductie, maar is inmiddels al een stuk gevarieerder. Eerst passeren we het Zwarte Water of Elpermeer, overblijfsel van een ingestorte oude ijsheuvel die zich vulde met water. Verderop wandelen we langs het uitgestrekte beekdal van de Elperstroom. De Elperstroom staat voor een netwerk van beekjes en slootjes, die samen het natte ecosysteem in stand houden. Het beekdal wordt begraasd door pikzwarte Galloway-runderen. Op de rand van het beekdal en de boswachterij zien we mooie eikenwallen en eikenlanen.

Dag 5
Jeneverbesroute (ca. 9 km/2,5 uur)
Vandaag eindigt uw singlereis Nederland, maar eerst volgen wandelen we nog door de verschillende kleine stukjes heide ten zuiden van Mantinge. We starten en eindigen ca. 6 km rijden van onze accommodatie, op de parkeerplaats aan de Mantingerdijk. Ontdek een fraai natuurgebied, waarvan het Mantingerzand met zijn honderden jeneverbesstruiken de meeste indruk maakt. In het Mantingerveld is Natuurmonumenten bezig een groot heideveld in haar oude glorie te herstellen. Dit natuurontwikkelingsplan is Plan Goudplevier gedoopt, naar de vogel die vroeger veel in dit gebied broedde. Tussenliggende landbouwgrond wordt aangekocht en langzaam maar zeker omgevormd tot schrale heide. Daardoor kunnen we hier nu uiteindelijk genieten van een ongerept natuurgebied met veel variatie. Einde om ca. 14.00/14.30 uur. We nemen afscheid van elkaar en u keert huiswaarts per eigen vervoer.

Orvelter Hof

ligging: de luxe groepsaccommodatie Orvelter Hof ligt tussen Orvelte en Witteveen. Deze accommodatie heeft alles voor een fantastisch verblijf. In de knusse loungehoekjes van de sfeervolle woonkamer is het heerlijk om ontspannen bij elkaar te zitten en een glas wijn te drinken.
faciliteiten: er is een ruime woonkamer met grote flatscreen TV en geluidsinstallatie, sfeervolle bar, leestafel en diverse gezellige lounge- en zithoekjes. Een professionele keuken, heerlijk terras op het zuiden en picknicktafels op het gras. Boven is een grote zolder met tafeltennistafel, spelletjes, tv en heerlijke zitzakken. Een mooie speeltuin met speeltoestellen en springkussen (we knijpen een oogje toe als volwassenen weer even kind willen zijn). Gratis WiFi, ook op de slaapkamers.
kamers: boxspring-bedden op alle slaapkamers. De kamers zijn uitsluitend voor alleengebruik. Er is geen lift aanwezig. Iedere kamer heeft een luxe inrichting. Alle kamers zijn voorzien van een eigen toilet, douche en wastafel.
Wilt u graag samen met een bekende boeken en vindt u het niet erg om samen een badkamer te delen? Neem dan even contact met ons op per telefoon of via de mail. 
* korting 2-persoonskamer (indien met 2 personen geboekt binnen 1 boeking) € 50,- p.p.
* korting 2-persoonskamer voor alleengebruik met gedeelde badkamer (indien met 2 personen geboekt in 1 boeking) € 35,- p.p. (kamertypes Meppen of Witteveen, zie plattegrond)
maaltijden: ontbijt, lunch(pakket) en avondmaaltijd inbegrepen. Lunchpakket zelf samenstellen bij het ontbijt. Wat is er inbegrepen?
Vertrekdatum
Prijs
Ma 08-07-2024 (niet meer beschikbaar)
€ 459,-
Vertrekgarantie
Ma 23-09-2024 (niet meer beschikbaar)
€ 459,-
Ma 30-09-2024
459,-
Ma 14-10-2024
459,-


inclusief:
* verblijf in een 2- persoonskamer voor alleengebruik met eigen badkamer
* 4 x ontbijt, lunchpakket en avondmaaltijd
* meelopende Aktiva-reisleiding
* toeristenbelasting
 
optioneel (direct bij boeking te reserveren):
* korting 2-persoonskamer (indien met 2 personen geboekt binnen 1 boeking) € 50,- p.p.
* korting 2-persoonskamer voor alleengebruik met gedeelde badkamer (indien met 2 personen geboekt in 1 boeking) € 35,- p.p.

exclusief:
* heen- en terugreis
* bijdrage SGR € 5,- per persoon
* reserveringskosten € 17,50 per persoon (max. € 30,- per boeking)
8

anoniem, reisperiode augustus 2023
7

anoniem, reisperiode augustus 2023
9

Heel erg genoten van deze wandelvakantie. Uitstekende groepsaccomodatie met prima bedden, gezellige ruimtes en heerlijk eten. Daarbij prachtige en afwisselende wandelingen onder goede begeleiding van Rolf. Voor herhaling vatbaar!

anoniem, reisperiode augustus 2023
9

Zelfs in het overbekende Drenthe kwamen we nog volkomen onverwacht heel bijzondere plekjes tegen, wonderschoon!

anoniem, reisperiode augustus 2023
8

Mooie gevarieerde wandelingen en goede accommodatie en maaltijden. Reisleider was uitstekend.

anoniem, reisperiode augustus 2023
8

De hartelijkheid en kookkunst van accomodatie eigenaar Ruurd was geweldig aardig.

anoniem, reisperiode augustus 2023
9

Kwaliteit-prijs verhouding prima. Mooie locatie, huiselijk en alles erop en eraan. Veel privacy en alle mogelijkheid de groep op te zoeken. Fantastisch heerlijk eten. Verzorgd ontbijt en ook aandacht voor de lunch. Enorm vriendelijke en gastvrije eigenaar en alles tip top verzorgd. Reisleider perfect, vriendelijk en hulpvaardig met veel oog voor de wandelaars !!

anoniem, reisperiode juli 2023
9

Drenthe is en blijft een mooie provincie, de groenste en 's nachts donkerste plek van Nederland (Sterrenwacht!)

anoniem, reisperiode juli 2023
9

Een 5-daagse wandeling door Drenthe, Nico vergezelde ons met mooie wandelroutes, kuddes schapen kwamen we tegen in een mooie en landelijke omgeving. In de groep accommodatie “Orvertelhof” liet Ruurd ons zijn kookkunsten zien. Ovenschotels, een BBQ, en het ontbijt was gevarieerd. Krachtig samengevat “Nico en Ruurd hebben me een gevarieerde week bezorgd.

Gerrit van Unen, reisperiode juli 2023
8

Prachtige wandelingen met smalle landelijke paden door Drenthe. Veel bos en agrarische gebieden. Had meer heide verwacht. Wel jammer dat er niet op alle wandelingen halverwege een stop was (terras voor koffie/thee).

anoniem, reisperiode juni 2023
8

Prima accommodatie maar witbier was ver over de datum, piano was erg vals, lampje was stuk op de kamer en pinnen was niet mogelijk.

anoniem, reisperiode juni 2023
9

Een 5-daagse wandeling door Drenthe, mooie wandelroutes, schapen en hunebedden in overvloed, maar de groep accommodatie “Orvertelhof” overtreft alle verwachtingen. Krachtig samengevat het was “een super wandelweek”.

Gerrit van Unen, reisperiode juni 2023
8

Wandelreis met mooie, niet te zware, wandeltochten in prachtige en rustgevende natuur. Geweldige accommodatie.

anoniem, reisperiode mei 2023
9

Gewandeld met een leuke groep mensen in een prachtige gevarieerde omgeving, veld, bos en duinpad met heidestruiken. Ondanks dat het weer niet altijd meewerkte loodste Martin ons steeds de dag door en kwam met alternatieven als het weer daar om vroeg. Super!

Jannie, reisperiode mei 2023
9

Hele fijne vakantie gehad. De accommodatie, geleid door Ruurd, was goed. Ruurd is een aardige man die lekker kan koken, het menu was smakelijk en verrassend. Bed op de kamer was prima, ik heb vier nachten goed geslapen. De wandelingen waren mooi en de groep was gezellig. Drenthe is een mooie provincie, ik kom er zeker terug. De reisleider is ervaren, vriendelijk, enthousiast en betrokken en kan goed improviseren. Kortom vijf heerlijke wandeldagen.

D. Reisig, reisperiode mei 2023
8

Prachtige wandelingen in een mooie omgeving, luxe accommodatie met heerlijk eten.

anoniem, reisperiode mei 2023
10

De groepsaccomodatie was schitterend, het eten heerlijk en menu verrassend. De eigenaar behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. De wandelingen zijn mooi. De tweede dag de route te kort (13km). De reisleider ervaren en vriendelijk.

anoniem, reisperiode februari 2023
9

Geweldige accommodatie en gastheer, mooie routes en alle lof voor onze reisleider, die de groep op een bijzonder prettige manier heeft begeleid.

anoniem, reisperiode februari 2023
9

Mooie accommodatie met eigenaar Ruurd die er alles aan doet om de gasten het naar de zin te maken. Bovendien is hij een fantastische kok! Tevens biedt Drenthe mooie wandelroutes. Deze reis is een aanrader!!

anoniem, reisperiode februari 2023
8

Mooie accommodatie met een heel aardige gastheer, die smaakvol voor ons heeft gekookt. Verrassend afwisselende natuur en leuke wandelingen, maar.. géén horeca onderweg en weinig stopmomenten. Door verschillend looptempo de 2 dagen van de langere wandelingen niet helemaal gezamenlijk gelopen.

anoniem, reisperiode februari 2023
7

anoniem, reisperiode februari 2023
9

Het is ontzettend gezellig om met een groep te doen, de reisleiders zijn hele geschikte lui, ik ben vol lof over de reizen en ga het zeker vaker doen

anoniem, reisperiode oktober 2022
9

Een hele fijne reis, In het mooie Drenthe. Een prachtige accommodatie, met een fijne gastheer ( Ruurd ) die ook lekkere maaltijden verzorgde. De wandelingen waren voor mij goed aan te passen, qua lengte. Door een blessure. En een fijne groep. Kortom een hele fijne vakantie gehad.

Trudy Straathof, reisperiode augustus 2022
8

anoniem, reisperiode augustus 2022
8

Was mijn 1 e reis: goede ervaring , prachtige wandelingen , mooie accommodatie , fijne groep met rust en ruimte voor jezelf

José Meijer, reisperiode augustus 2022
9

Mooie wandelingen in een luxe en landelijke groepsaccommodatie! Door de gastheer ontbrak het aan niets en waren vijf dagen als twee weken in Frankrijk.

anoniem, reisperiode juli 2022
8

Een fijne reis in een mooi gebied, prachtige wandelingen en een geweldige accomodatie!

anoniem, reisperiode juli 2022
8

Prima reis en mooie accommodatie.

anoniem, reisperiode juli 2021
8

anoniem, reisperiode juni 2021
10

Super leuke wandel vakantie gehad! Hele mooie omgeving! Hele leuke groep! Super mooie accommodatie en de eigenaar Ruurd heeft elke dag lekker voor ons gekookt. Vanwege het warme weer mochten we gratis gebruik maken van het buiten zwembad van naast gelegen Landal Park. De routes werden ook aangepast aan het warme weer. Leuke reisleider Martin! Hij deed deze reis voor het eerst en deed zijn uiterste best om er leuke routes van te maken. Kortom: top!

Petra, reisperiode juni 2021
In de heftige Corona tijd met alle beperkende maatregelen heb ik van 22 tot en met de ochtend van 26 maart 2021 een heerlijke vakantie gehad in Drenthe. Met een groep van 11 mensen inclusief de immer enthousiaste reisleidster Rita hebben we gewandeld. Drenthe is prachtig! We verbleven in Witteveen, vlak bij het museumdorp Orvelte. Ruurd de beheerder van de accommodatie kookt heerlijk en is vrolijk en vriendelijk. De groep was gezellig en iedereen was zo blij om er met elkaar op uit te kunnen gaan. Een echte aanrader! En heel fijn dat Aktiva dit heeft willen organiseren in deze tijd. Door de ruime accommodatie hebben we ons keurig kunnen houden aan de voorschriften, aten zonder monddoekjes, liepen in huis met monddoekjes en vanaf dag 2 communiceerde we luidkeels door de ruimte omdat we keurig op anderhalve meter afstand van elkaar zaten aan de tafels. Ik ben voldaan en opgefrist weer naar huis gegaan. En heb meteen in de zomer een wandelvakantie in Limburg geboekt.
Froukje
complete wandelreis, zeker in dit jaargetijde, mooie kleuren, luchten, ik heb genoten.
Annemie Meesen
Het allerbeste vond ik dat er gelegenheid was om te genieten. Er was genoeg tijd om tijdens het wandelen te fotograferen of zomaar te kijken naar al het moois dat we onderweg tegenkwamen.
Ine
Het waren vijf fijne dagen. De accommodatie: mooi, ruim, coronaproof. Het eten was goed verzorgd en het drinken was vrij te pakken uit de goed gevulde ijskast. Willemien de reisleidster: een leuk en gezellig mens met veel kennis van de omgeving en aandacht voor iedereen. Ons reisgezelschap was prettig en gezellig en het weer hielp ook erg mee! De wandelingen waren mooi in afwisselende landschappen, langs hunebedden en leuke kleine plaatsjes. Drenthe is prachtig! Een aanrader!
Nancy Toole
Mijn eerste wandelvakantie, maar zeker niet de laatste! Prachtige, gevarieerde wandelingen onder de deskundige leiding van ervaren gids Willemien, uitstekende, ruime en schone accomodatie, volledig corona proof, en heerlijke maaltijden met ruime variatie in ontbijtbuffet door gastheer Ruurd. Ik voelde mij in de watten gelegd! Complimenten!
Margret
Supermooie en -gezellige wandelvakantie in Drenthe. Prachtige wandelingen in een afwisselende omgeving. Goed verzorgd met een kundige reisleidster.
Ella
Prachtige wandelingen, goede accommodatie zeker ook in coronatijd, enthousiaste reisleider, goed gezelschap, kortom mooie week in Drenthe
Wil
Prima week, mooie wandelingen, en heerlijk eten. Chapeau voor de kok die zijn vak verstaat!! Tip1 Op dinsdag (het Bijvoetpad) voorstel om aan het einde van de wandeling gelegenheid te geven het Hunnebedmuseum te bezoeken. Voor hen die te moe zijn of dit niet interessant vinden, er is een prima restaurant en bij mooi weer natuurlijk het terras in het zonnetje. De optie zelf eerder terug te gaan naar Orvelter Hof is er natuurlijk ook. Tip 2 cash geld mee ivm het cash te moeten betalen van de drankjes en dergelijke op de vertrekdag. Tip 3 Bij vergelijkbare mails de emailadressen van de andere lezeers onsdedr BCC te zetten.
Heddy Verwoerd
Een prachtige wandelreis in het mooie Drenthe, afwisselend, rustig. In een prachtig onderkomen de Orvelte Hof. Heerlijk eten, de wandelingen waren begeleid door Willemien. Een top gids. Een aanrader !
Peter K
Omschrijving kwam overeen met het 5-daagse verblijf en de wandelingen zoals beschreven op de site. Erg leuke en goede reisbegeleidster van Aktiva. Zij was zeer betrokken en aanwezig op een fijne manier. Mooie wandelingen en er werd rekening gehouden met iedereen. Uitstekende accommodatie met schone ruime kamer, douche en toilet. Zeer attente gastheer die ons heeft verwend met een ruim aanbod voor ontbijt en lunch en een zeer smakelijke diners. Leuke groep en niet te groot dus prima (14 pers.). Een echte aanrader!
Mieke van Dijk
Leuke wandelvakantie in een mooie omgeving. Prachtige wandelingen met een prettig gezelschap. Kundige en vriendelijke reisleidster. Goede accommodatie met mooi terras en tuin. Kortom: geslaagde vakantie waaraan ik met een fijn gevoel aan terugdenk.
Irma Curvers
Erg afwisselend qua landschap, wandelingen deels over uitgezette routes en deels op GPS (leuk!), en een goede reisleidster. Accommodatie (Orvelter Hof) was ook prima, we hadden deze als groep helemaal voor onszelf. Nu nagenieten van de foto?s met o.a. hunebedden, oude boerderijen, bossen, heide, jeneverbessen en heeeeel veel paddestoelen
Edwin Maas
Een gezellige groep mensen en een goede en enthousiaste reisleider gaven extra kleur aan mijn eerste reis met activa. Ook het onderkomen was goed heel netjes met lekkere maaltijden. Het is voor mij zeker reden om nogmaals met activa mee te gaan.
Vervaart Aad
Een gezellige groep mensen en een goede en enthousiaste reisleider gaven extra kleur aan mijn eerste reis met activa. Ook het onderkomen was goed heel netjes met lekkere maaltijden. Het is voor mij zeker reden om nogmaals met activa mee te gaan.
Vervaart Aad
In het kort samengevat, het was een mooi reis, een uitstekend groep accommodatie, vriendelijk personeel, uitstekende maaltijden en tot slot, onder Willemien is voor mij de wandelvakantie door Drenthe voor 100 procent geslaagd. Nogmaals mijn dank en met groet, Gerrit van Unen
Gerrit van Unen
Perfecte locatie, uitstekende reisleidster. Prachtige wandelingen. Wandelen in Nederland is ons heel goed bevallen, deze reis blijven aanbieden en wandelreizen in Nederland uitbreiden.
Therese en Wilma
Mooie wandelingen, perfecte groepsaccommodatie en zeer goede reisleiding.
Han Verdijsseldonck
Drenthe biedt een verscheidenheid aan natuur, van zandpad tot heideveld en van bos tot vennetje. De groep maakte het een bijzondere ervaring.
Els Maas
Prima gezellige locatie Coronaproef. Goede voorzieningen en verzorgde maaltijden. Mooie wandelingen in een fraai gebied. Gezellige goede reisleiding.
Leny
Mooie accommodatie, goede reisleiding, gezellige groep. Mooie wandelingen gemaakt.
Richard
Prima locatie, mooie wandelingen, lekker stil, leuke reisleidster.
Herma Hoeve
Leuke reis en goede. Een toplocatie voor deze 1,5 meter periode. De wandelingen waren gemakkelijk en gevarieerd. Voor wie meer wil zijn er genoeg aanvullende mogelijkheden in de omgeving.
Nel
inclusief:
* verblijf in een 2- persoonskamer voor alleengebruik met eigen badkamer
* 4 x ontbijt, lunchpakket en avondmaaltijd
* meelopende Aktiva-reisleiding
* toeristenbelasting
 
optioneel (direct bij boeking te reserveren):
* korting 2-persoonskamer (indien met 2 personen geboekt binnen 1 boeking) € 50,- p.p.
* korting 2-persoonskamer voor alleengebruik met gedeelde badkamer (indien met 2 personen geboekt in 1 boeking) € 35,- p.p.

exclusief:
* heen- en terugreis
* bijdrage SGR € 5,- per persoon
* reserveringskosten € 17,50 per persoon (max. € 30,- per boeking)
Bekijk prijzen

Anderen bekeken ook