Fietsvakantie Münsterland

8 dagen
niveau 1
eigen vervoer
vanaf € 562,- p.p.
Prijs per persoon gebaseerd op
vertrekdatum 02-10-2022.
Excl. reserveringskosten (€ 12,50 p.p.), bijdrage SGR (€ 5,00 p.p.) en calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking).
Bekijk prijzen

verblijf in een historisch 4-sterrenhotel
gebruik fiets inbegrepen
3 x gourmetdiner inbegrepen
route: overwegend vlakke, geasfalteerde en deels vrijliggende fietspaden en kleine rustige landweggetjes door Münsterland en Twente. Per fietsdag wordt ca. 25-45 km afgelegd, meestal is er een korte en een lange variant. 
minimum aantal reizigers: 
aankomst: zondag van 10 april t/m 9 oktober
 

Tussen de Achterhoek en de bron van de Dinkel
Een klein stukje over de grens voorbij Enschede ligt het 4-sterrenhotel Schepers in Gronau-Epe. De mooie ligging en het historsiche gebouw maken het hotel een uniek uitgangspunt voor een fietsreis in de Nederlands-Duitse grensstreek. 

Vanuit Gronau-Epe kunt u dagelijks fietstochten maken door het  Münsterland en Twente in Nederland. De naam Gronau komt van Gronauwe en betekent van oorsprong “Grüne Aue”. Deze omgeving beschikt over één van de mooiste fietsroutenetwerken in de regio Münsterland. Daarnaast beschikt Hotel Schepers over bijzondere faciliteiten, veel moderne kunst en een uitermate bekend en goed restaurant.

Adembenemend – vanuit de “Wellness- Lounge” boven in het hotel heeft u een prachtig uitzicht over het rivieren- en weidelandschap. Hier vinden lichaam en geest ontspanning in onze Finse sauna of in het het sanarium met lichttherapie. Laat u verwennen met een weldadige massage of een individuele schoonheidsbehandeling met voortreffelijke producten. Hier kunt u ontspanning en welzijn beleven.

 title=

Dag 1
Gronau-Epe, aankomst per eigen vervoer (afstand Utrecht-Gronau ca. 150 km). Reizigers kunnen de auto gratis parkeren bij hotel Schepers. Welkomstdiner.

Dag 2
Dinkelsteinroute Gronau-Losser-Gromau (ca. 44 km/4 uur). Fietstocht langs langs de Dinkel van Gronau naar Losser (bezoek aan de historische boerderij Erve Kraesgenberg). Terug via het Arboretum bij de Lutte en via het Drielanden meer naar Gronau-Epe.

Dag 3
Gronau-Ahaus-Gronau (ca. 36 km/3 uur. Via kasteel Horst met het schoolmuseum naar het historische centrum van Ahaus. Terugweg via Wessum (klompenmakersdorp) naar Graes en via Wiefenhook terug naar het hotel.

Dag 4
Gronau-Haarmühle-Gronau (ca. 45 km/4 uur). Een grensoverschrijdende route naar ons eigen Nederland. Eerst via de Dinkel door het Amtsvenn naar de historsche Haar Mühleop de Nederlands-Duitse grens. Terug via het Witte Ven naar het hotel.

Dag 5
Gronau-Metelen-Gronau (ca 44 km/3,5 uur). Over fietspaden door weidevelden naar Metelen. Teruch naar het hotel via Heek en Nieborg.

Dag 6
Gronau-Bad Bentheim-Gronau (ca. 43 km/4 uur) Op de fiets naar het 3-landen meer, op de grens van Nordrhein-Westfahlen, Niedersachsen en Nederland. Dan via het Gildehauser Venn, een prachtig heide en moeras gebied naar Bad Bentheimmet een imposant kasteel.

Dag 7
Gronau-Enschede-Gronau (ca. 34 km / 3 uur) Op naar Nederland. In Enschede vindt iedere zaterdag op het Van Heek plein de vis en kaas markt plaats. terug naar het hotel via Stroinkslanden.

Dag 8
Gronau-Epe, vertrek per eigen vervoer.

Hotel Schepers ****

ligging: het 4-sterrenhotel ligt in Gronau-Epe, een hotel in een historisch gebouw, mooi gelegen in het plaatsje Epe bij Gronau.
faciliteiten: het hotel beschikt over een restaurant, bar en buitenterras. De wellnesruimte heeft een sauna en kruidenruimte.
kamers: alle kamers hebben bad of douche en toilet, minibar, radio, tv en telefoon. Tegen een toeslag is een ruimere superior kamer mogelijk. 
maaltijden: u verblijft op basis van halfpension (ontbijt + 3 x diner/buffet). 

okt 2022 |

Wat is er inbegrepen?


inclusief:
* 7 overnachtingen in het 4-sterren Hotel Schepers (2- persoonskamer met bad of douche/toilet) op basis van logies en ontbijt (uitgebreid ontbijtbuffet)
* 3 x 3-gangen Gourmetmenu
* gebruik fiets ( incl. dubbele fietstas)
* voucher (€ 6,-) voor koffie met gebak
* gebruik wellnesspakket met badmantel/slippers
* gedetailleerde fietskaart en routebeschrijving & GPS gegevens van de route
* gratis parkeerplaats bij het hotel 
 
optioneel (direct bij boeking te reserveren):
* toeslag 1-persoonskamer € 105,-
* toeslag superior kamer (ruimere kamer met koffie/thee faciliteiten, rustig gelegen) € 80,-
* toeslag huur e-bike € 102,-

exclusief:
* bijdrage SGR en Calamiteitenfonds
* reis- en annuleringsverzekering
* reserveringskosten

Bekijk prijzen

Anderen bekeken ook