Extra datum Geuldal en Drielandenpunt

Wegens succes hebben we een extra vertrekdatum voor de singlewandelvakantie Geuldal en Drielandenpunt ingekocht: zondag 30 augustus. Wandel mee naar het hoogste punt van Nederland. Ontbijt, lunchpakket en diner inbegrepen.

4 dagen inclusief ontbijt, lunchpakket en diner voor € 360,-

Single wandelvakantie Westerwald-Raiffeisenland

Singlewandelreis Westerwald-Raiffeisenland vanuit Waldbreitbach door het Wiedtal. Wandelen door het mooie Duitse heuvellandschap. Verblijf in het fraaie en gezellige Hotel Zur Post.

5 dagen inclusief ontbijt en diner voor € 395,-

Fietsen langs de châteaus van de Loire

Fietsreis langs de bekendste châteaus van Frankrijk: Chenonceaux, Chambord en Cheverny. 8-daagse reis inclusief bagagevervoer met dagelijks vertrek.

8 dagen inclusief ontbijt voor € 515,-

 

Individuele fietsvakantie Belgisch Limburg

Het fietstoerisme in België lijkt te zijn uitgevonden in hun provincie Limburg. Daar zijn voor het eerst de knooppunten bedacht. Deze reis combineert een comfortabel hotelverblijf op een mooie locatie in Genk met fijne fietsroutes van knooppunt naar knooppunt, met elke dag als doel een unieke attractie om naar uit te kijken.

Zo fietst u door het water in Bokrijk. Een unieke fietsbeleving waarbij u meer dan 200 m lang door een grote vijver fietst met het water op ooghoogte. In Bosland bij Hechtel-Eksel fietst u via een dubbele cirkel tot 10 m hoogte tussen de boomtakken. En ten slotte: fietsen door de heide in Maasmechelen over een gloednieuwe ’fietssteiger’ van wel 300 m lang die twee zijdes van het Nationaal Park Hoge Kempen met elkaar verbindt. 

4 dagen inclusief ontbijt voor € 225,-

Individuele fietsvakantie Drauradweg

Langs de Drau, de langste rivier van Karinthië, slingert de bekende fietsroute de Drau Radweg. Van deze compleet gemarkeerde route (totale lengte van Italië tot Slovenië 370 km) volgt u de ca. 200 mooiste kilometers van Sillian tot de Klopeinersee.
 

Het parcours is meestal vlak en de rivier verandert tijdens haar weg stroomafwaarts voortdurend van karakter: van een wilde bergstroom met ruige stroomversnellingen tot rustig water in een liefelijk landschap. 

De kristalheldere Alpenmeren omringd door imposante bergketens zijn fascinerend om te zien en de knusse plaatsjes onderweg zijn gezellig om te verblijven.


8 dagen per eigen vervoer inclusief onbijt, transfer en bagagevervoer vanaf € 518,-

8 dagen per trein inclusief onbijt, transfer en bagagevervoer vanaf € 761,-

Individuele wandelvakantie Luxemburgse Ardennen

Hoe kunt u beter dan te voet het onbedorven landschap van het kleinste landje op het Europese continent ontdekken? Dwars door de Luxemburgse Ardennen wandelt u door dichte bossen en kronkelende rivierdalen, langs snelstromende riviertjes en over plateaus met oneindige vergezichten. Langs stille kloosters, landelijk gelegen watermolens, eeuwenoude kastelen en ingeslapen boerendorpjes.

Aan het einde van iedere dag keert u terug naar uw mooie en gezellige familiehotel in Clervaux, en geniet u van een uitgebreide en smakelijke 4-gangen maaltijd met streekgerechten. Het hotel ligt mooi in het midden van het plaatsje, aan de voet van het middeleeuwse kasteel.
 

4 of 5 dagen met eigen vervoer of per trein vanaf € 230,-

Individuele wandelvakantie Harz

De Harz is een gebergte, een nationaal park en een streek met een afwisselend, licht bergachtig landschap. Het is een schitterende reisbestemming, niet ver van Nederland (vanaf Utrecht ca. 450 km). 
 

Het verblijf is in het mooie Hotel Niedersachsen met binnenzwembad, sauna, fitness en zonneterras. Het ligt op een zonnig bergplateau in de Oberharz, omringd door vele bergmeertjes en uitgestrekte bossen en wordt gerund door het sympathieke Nederlandse echtpaar Wilma en Henk die u graag uitleg geven over het wandelprogramma. Iedere donderdag kunt u gratis een begeleide wandeling door de Oberharzer Wasserwirtschaft (Unesco-erfgoed) maken en elke dinsdag is er een begeleide wandeltocht in het eigen dorp. 


5 dagen inclusief ontbijt en diner vanaf € 295,-

NIEUW: Golfen op Corfu

Wat is er nou fijner om in de Nederlandse herfst te gaan golfen op het Griekse eiland Corfu? In oktober is het er nog zo’n 23 graden, dus een prima temperatuur om te golfen en om daarna nog lekker te genieten van alle faciliteiten van het fijne hotel en het mooie eiland. 

U verblijft in het hotel op basis van All Inclusive, dat wil zeggen dat ontbijt, lunch, diner, lokale alcoholische drankjes en frisdrank en het gebruik van bijna alle faciliteiten inclusief zijn.

 

Eenmalig vertrek op 13 oktober vanaf € 1065,-

Single wandelvakantie Eifelsteig

De Eifelsteig is een zorgvuldig samengestelde wandelroute door het prachtige heuvellandschap tussen de oude steden Aken en Trier. De totale tocht is 313 km lang en bestaat uit 15 dagtrajecten. Bij Aktiva Tours hebben we die verdeeld in 4 losse 5-daagse reizen.
 

De markering van de magnifieke Eifelsteig is zeer nauwkeurig bewegwijzerd met bordjes. U kunt niet foutlopen en blijft steeds van alles op de hoogte via tableaus langs de route met kaarten en informatie over het landschap en de natuur. 
 

Eifelsteig Aachen-Kloster Steinfeld

Eifelsteig Kloster Steinfeld-Hillesheim

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid

Eifelsteig Manderscheid-Trier

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
 
Aktiva Tours | Ommelseweg 56 | 5721 WV Asten
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl