Single wandelweekend Westerwald

Boek nu met € 50,- korting voor vertrek op 25/9: allerlaatste plaatsen! Ook hebben we een extra datum ingekocht met vertrek op 2/10. 4 Wanderwegen in één 4-daagse weekendreis: Wiedweg, Butterpfad, Klosterweg en Westerwaldweg. Ga er nog snel even op uit. Een wandelvakantie is goed voor de gezondheid. Overdag een flinke poos wandelen in de buitenlucht en in de avond een smakelijke en voedzame warme maaltijd en gezellig - op afstand uiteraard - samen kletsen onder het genot van een drankje. Geniet van ontspanning na inspanning!
 

4 dagen inclusief reis en transfers per minibus, ontbijt en diner vanaf € 245,-

 

 

Singlereis fietsen Kop van Noord-Holland

West-Friesland is een ideaal gebied om op de fiets te verkennen. Fraaie dorpjes achter de dijk en mooie historische stadjes worden afgewisseld met een weids landschap met molens en authentieke stolpboerderijen.
 

De uitvalsbasis van de reis is de Woudhoeve, gelegen tussen tulpen en koeien in Oosterblokker. Het is een mooie, luxe groepsaccommodatie, die beschikt over 14 slaapkamers met comfortabele boxspringbedden en een eigen badkamer. Alle fietsroutes vertrekken vanuit de accommodatie en komen daar ook weer terug. Ontbijt, lunchpakket, diner, koffie, thee en iets lekkers zijn bij deze reis inclusief!
 

Boek snel de laatste plaatsen voor vertrek 12/10 voor € 449,-

Single wandelvakantie Eifelsteig

De Eifelsteig is een zorgvuldig samengestelde wandelroute door het prachtige heuvellandschap tussen de oude steden Aken en Trier. De totale tocht is 313 km lang en bestaat uit 15 dagtrajecten. Bij Aktiva Tours hebben we die verdeeld in 4 losse 5-daagse reizen.
 

De markering van de magnifieke Eifelsteig is zeer nauwkeurig bewegwijzerd met bordjes. U kunt niet foutlopen en blijft steeds van alles op de hoogte via tableaus langs de route met kaarten en informatie over het landschap en de natuur. 
 

Eifelsteig Aachen-Kloster Steinfeld

Eifelsteig Kloster Steinfeld-Hillesheim

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid

Eifelsteig Manderscheid-Trier

Singlereis Wandelen Griekenland Menalon Trail

In de vorige nieuwsbrief gaven we aan dat Griekenland dé vakantiebestemming is voor dit najaar. Helaas kwam toen volledig onverwacht de code oranje voor de Griekse eilanden. Er kan nog wel gewoon naar het vasteland gereisd worden en dat hebben we de afgelopen dagen gemerkt aan de boekingen voor de ’Menalon Trail’, deze staat inmiddels op garant vertrek.


Lokale wandelaars hebben oude paden in ere hersteld en verbonden met elkaar, met als resultaat een magnifieke route. We lopen door kloven, langs kloosters, waden door riviertjes en beekjes, wandelen door dichte bossen en bezoeken pittoreske dorpjes. De route werd meteen na opening al beoordeeld als één van de mooiste en toonaangevende tochten van het land.
 

Boek nu snel de laatste plaatsen voor vertrek 16/11!

Individuele fietsvakantie Liberation Route Brabant

Nog lekker even fietsen in september of oktober? Deze reis is een arrangement zonder zorgen! Bij aankomst ontvangt u een luxe giftbox met 8 fietsroutekaarten met daarop de themaroutes langs WO-II locaties in Brabant, én de provinciegrensoverschrijdende route ‘Aan de andere kant’. Bijzonder: bij de laatstgenoemde route fietst u over een nieuwe fietsbrug dwars door Oorlogsmuseum Overloon.

U verblijft tijdens deze reis in Deurne.  Aan de Markt is de horeca prima vertegenwoordigd. Het hotel is een voormalig klooster, totaal gerenoveerd en gemoderniseerd naar de standaard van nu, gelegen in een vele hectaren grote tuin. 
 

3 tot 8 dagen inclusief giftbox met fietskaarten en ontbijt vanaf € 129,-

Wegens enorm succes verlengd: vroegboekkorting singlereizen kerstvakantie!

Het lijkt nog heel ver weg, maar de kerstperiode is al weer dichterbij dan u denkt. En wat is er nou gezelliger dan deze speciale periode in dit bijzondere jaar samen met gelijkgestemden door te brengen. 

Boek vóór 1/10 uw singlereis met vertrek in de kerstvakantie en profiteer van € 25,- korting met kortingscode 3924371C

De laatste plaatsen

De laatste plaatsen met vertrekgarantie op Aktiva Tours groeps- en singlereizen:
 
Aktiva Tours | Ommelseweg 56 | 5721 WV Asten
info@aktivatours.nl | www.aktivatours.nl