Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis

4 dagen
niveau
eigen vervoer
wandelvakanties
singlereizen
groepsreizen
vanaf € 399,00
Reis PDF boek nu

Wandelen ťn genieten in het Brabantse land tijdens de Kerstdagen!

Hotel íEigentijdserfí is de perfect uitvalsbasis voor een even gezellig als sporttief Kerst-/wandelarrangement! Gelegen in een natuurrijke omgeving, heeft dit hotel Šlles in huis voor een paar geslaagde dagen weg; een goed restaurant, een kleurrijke ruime lounge met openhaard ťn een gezellige bar. Extra leuk: tijdens dit kerstarrangement is op zowel de eerste als de laatste dag een uitgebreide lunch inbegrepen! Ook de diners zijn uitgebreider dan bij de standaard wandelweekenden en wat feestelijker aangekleed. Maar het gaat natuurlijk niet allťťn om het hotel. De door ons uitgezette wandelingen mogen er ook wezen. Deze voeren door het uitgestrekte landelijke gebied waarin het hotel gelegen is. Bossen, landerijen en boerderijtjes voeren hier de boventoon. Samen met onze wandelreisleiding, trekken we er iedere dag weer op uit voor een fijne wandeling. U blijft toch zeker niet thuis met de kerst? Pak die wandelschoenen en ga gezellig met ons mee!†

Deze reis wordt ook als 3-daagse variant aangeboden.†

van dag tot dag

dag 1
Welkomstlunch - wandeling (ca. 14 km/4 uur) - diner
Graag ontvangen we u vanaf 11.30 uur in hotel, waar de reisleiding dan al aanwezig zal zijn. Om 12.00 uur nemen we plaats aan tafel en starten we ons wandelweekend met een uitgebreide lunch (inbegrepen!). Daarna trekken we onze wandelschoenen aan, want we gaan erop uit voor een eerste fraaie wandeling door de omgeving van het hotel. Eenmaal terug in het hotel kunnen we uitrusten in de gezellige zithoek in de lounge terwijl we genieten van het knapperende haardvuur. Vanavond schuiven we samen aan tafel voor het diner. Kruipt u op tijd onder de wol, of gaat u nog even mee naar de sfeervol ingerichte hotelbar?
dag 2
1e kerstdag - wandeling naar de Bockenreyder (ca. 16 km/5 uur)
Na het ontbijt staat ons opnieuw een mooie wandeling te wachten. We lopen naar en door het prachtige gebied van Landgoed íde Utrecht. Halverwege de wandeling strijken we natuurlijk neer voor een gezellige (lunch)stop bij Herberg íIn den Bockenreijderí. Dit is nu ťcht Brabant op zín best! Een oergezellige oude herberg met een knisperend haardvuur in de winter. Na de lunch vervolgen we onze route terug naar het hotel, met de mogelijkheid de bijzondere uit staal en hout vervaardigde Flaestoren te beklimmen voor een prachtig panoramisch uitzicht over de groene omgeving (houd een muntje van Ä 1 bij de hand voor de toegangsautomaat). Ook vanavond genieten we samen van een welverdiend diner dat deze 1e kerstdag uit 4-gangen zal bestaan. Voor iedereen die na het tafelen nog even gezellig wil samenzijn, is na afloop van het diner de hotelbar opnieuw geopend.
dag 3
2e kerstdag - wandeling door gebied íde Groote Beerzeí (ca. 16 km/5 uur)
Ook vandaag hebben we weer een fijne wandeldag voor de boeg. We maken een gevarieerde tocht door de velden langs boerderijen, boomkwekerijen en heide. Prachtige vergezichten komen voor evenals grote stukken wandelpad waar de stilte van de natuur heerst. Zorg voor stevige en waterdichte schoenen, want we lopen voornamelijk over onverharde paden. Natuurlijk maken we onderweg een stop om te lunchen. Eenmaal terug in het hotel heeft u de tijd u even op te frissen voor we weer aan tafel gaan om wederom verrast te worden met een 4-gangen diner. We maken er een gezellige laatste avond van!
dag 4
Wandeling Rondje Diessen (ca. 14 km) - afscheidslunch
Tijd voor een laatste fraaie wandeling door de omgeving van het hotel. Na het ontbijt maken we een rondwandeling in de omgeving van het hotel. De tocht eindigt bij het hotel waar ons rond 13.00 uur een uitgebreide afscheidslunch wacht. Een letterlijk heerlijk einde van dit wandelweekend. Zien we u nog eens terug op een van onze andere singlereizen?

details

route:†vlakke route, afwisselend†met rivier- en beekdalen. Per wandeldag wordt ca. 10- 16†km afgelegd.
††

groep: minimaal 8/maximaal 23 reizigers.

Hotel Eigentijdserf***, Westelbeers

ligging:†rustig†tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens. Dit ruim opgezette en volledige gelijkvloerse hotel telt 70 kamers en bevindt zich aan de rand van de Spreeuwelse Heide, onderdeel van de natuurrijke omgeving van íde Brabantse Kempení.†

faciliteiten: †het hotel beschikt o.a. over een receptie, een ruime modern ingerichte maar sfeervolle lounge met open haard, bar en leestafel, restaurant/brasserie, pooltafel en terras. Wifi is mogelijk tegen betaling.

kamers:†de compact ingerichte eenpersoonskamers (ca. 6 m≤) beschikken over een eenpersoonsbed en een onlangs gerenoveerde moderne badkamer met douche, toilet en wastafel. De meeste kamers hebben uitzicht op het bos. Tegen een toeslag is een 2-persoonskamer voor alleengebruik mogelijk.†

maaltijden: ontbijt (buffet) en avondmaaltijd inbegrepen. Avondmaaltijd: vegetarisch mogelijk, opgeven bij boeking.
opmerking: de technische uitvoering van deze reis is in handen van Kras.

inclusief

* 3 nachten verblijf in 1-persoonskamer (met eigen douche/toilet) op basis van volpension†(3 x ontbijt + 3 x avondmaaltijd inbegrepen) + 4 x lunch (of lunchpakket)
* meelopende reisleiding
* evt. gebruik van GPS (opladen tracks in uw eigen GPS is ook mogelijk)
* toeristenbelasting
* parkeerplaats

exclusief†

* vervoer naar en van Westelbeers

*†hapje en drankje onderweg
* 2-persoonskamer voor alleengebruik Ä 70,-
* reis- en annuleringsverzekering
* reserveringskosten

†Reisinfo algemeen groepsreizen lees meer

overige kenmerken

boek nu
To Top