reis PDF

ItaliŽ - Dolomieten SkiŽn singlereis 10 dagen

Skireis | niveau 2 | bus

Skiën in Italë - Brenta Dolomieten

 
Voor sportieve singles biedt Aktiva Tours deze winter een prachtige wintersportreis naar het Italiaanse Pinzolo, dat per gondel verbonden is met het levendige en bekende skioord Madonna di Campiglio. De ontspannen sfeer op de pistes maakt Italië nét even anders. Wintersport overgoten met veelvuldige zonneschijn, prachtige ongerepte natuur en uitstekende pistes. Maar ook nauwelijks wachttijden bij de skiliften, en leuke horeca waar het na een actieve dag fijn napraten is onder het genot van een wijntje en lekker eten. Op naar de Italiaanse Dolomieten!.
 

Skigebied Madonna di Campiglio

 

Dorpen 

• Madonna di Campiglio
• Pinzolo

Het skigebied Madonna di Campiglio behoort tot de Skirama Dolomiti Adamello-Brenta en beschikt over bijna 100 km aan skipistes en 30 km aan langlaufloipes. De meeste skiërs in vermaken zich er op de vele lichte en middelzware familiehellingen. Voor de gevorderde skiër is er de World Cup-afdaling 3-Tre. Deze piste staat aangegeven als zwarte piste, maar voor licht gevorderde skiërs en snowboarders is die ook goed te doen. Ook is het mogelijk om vanuit hier naar het skigebied van Val di Sole af te dalen, hier vindt u onder andere vele blauwe pistes, ideaal voor de beginnende skiër.

Naast Madonna di Campiglio ligt Pinzolo. Hier vindt u een aantrekkelijk skigebied. Ook is hier één van de snelste cabinebanen van de wereld. U vindt hier 30 km aan skipistes, waarvoor u een aparte skipas kunt kopen. 

In dit wintersportgebied is voldoende horeca en vermaak. Ook zijn er, op de dag, vele gezellige berghutten met goedkope Italiaanse specialiteiten te vinden. 

Pistes
blauw: 52 km 
rood: 33 km 
zwart: 12 km 

Langlaufloipes: 30 km 

Liften 
Stoeltjesliften: 19 
Sleepliften: 6 
Cabineliften: 6

 
 
 
 
 

 

 

Op dit moment zijn online prijsaanvragen van onze reizen even niet mogelijk.

Morgenvroeg kunt u weer een reis boeken en alle prijsinformatie opvragen over onze reizen.

 

Onze excuses voor het ongemak.

 

Aktiva Tours