Frans-Vlaanderen 5 dagen

5 dagen
niveau
eigen vervoer
fietsvakanties
individuele reizen
nieuw
vanaf € 335,00
Reis PDF boek nu

Fietsreis Frans-Vlaanderen met verblijf in 4-sterren Château

Ontdek het oude graafschap van Vlaanderen. Het plaatsje Aire-sur-la-Lys is een goede uitvalsbasis om heerlijk te toeren door Frans-Vlaanderen. Heel aantrekkelijk voor een vakantie dichtbij huis. U logeert in een kasteel uit de negentiende eeuw, midden in een 2500 m² grote tuin, met een modern comfort, vriendelijk onthaal én waar ook Nederlands wordt gesproken. Het wordt een onvergetelijke reis, want het gebied rond Hazebrock, Bailleul, Cassel en Saint-Omer brengt u heel wat moois.

 

 

van dag tot dag

dag 1
U reist op eigen gelegeheid naar het 4-sterren Ch‚teau de Moulin le Comte in Aire-sur-la-Lys. U kunt daarna al een eerste fietstocht maken. Er is een keuze uit 4 verschillende rondritten, grotendeels over het fietsknooppuntennetwerk.
dag 2 t/m 4
Vanuit het 19e eeuwse kasteel beginnen uw fietsroutes (variŽrend tussen ca. 40 en 59 km per dag) door het vlakke en soms lichtgolvende Frans-Vlaanderen over landelijke routes en fietspaden, die schilderachtige dorpen met elkaar verbinden. ĎVillages Patrimoineí zoals de charmante dorpskernen ook wel eens worden genoemd, met een eigen karakter en zorgvuldig bewaarde lokale tradities. Maar ook grote plaatsen als Saint-Omer, aan de oever van de lieflijke rivier Aa, met de mooiste kathedraal van het Franse noorden, zijn de moeite waard om even te stoppen. En niet te vergeten het gezellige Cassel, met haar vele winkeltjes met regionale producten. En in ťťn van de vele kroegjes, waar de sfeer eerder Vlaams dan Frans lijkt te zijn en streekbieren rijkelijk vloeien, wordt een fietsreis dichtbij huis niet alleen interessant, maar ook super gezellig.
dag 5
U reist op eigen gelegenheid terug naar huis.

details

accommodatie: u verblijft†in het 4-sterren Ch‚teau de Moulin le Comte in Aire-sur-la-Lys. De kamers beschikken over een†badkamer met bad of douche en toilet.

inclusief

* 4†overnachtingen met ontbijt en diner

* toeristenbelasting

* gedetailleerde fietskaart en Nederlandse routebeschrijving

* routeboekhouder

exclusief

* heen- en terugreis

* overige maaltijden

* toeslag 1-persoonskamer Ä 120,-

* huurfiets E-bike gratis (†wel vooraf reserveren ) ( accu†beperkt tot 45 km )

* reis- en annuleringsverzekering

* reserveringskosten

Reisinfo algemeen individuele reizen lees meer

overige kenmerken

boek nu
To Top