6100

periode

bestemming

reissoort

ANVR voorwaarden

Aktiva Tours (KvK 17086274)†is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van informatie daarover.
De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reizigersvoorwaarden (reis- en/of boekingsvoorwaarden en gekoppeld reisarrangement-voorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.†
ANVR Certificaat van Aktiva Tours B.V.
ANVR-reizigersvoorwaarden
Klik hier voor het lezen†en opslaan van de ANVR-reizigersvoorwaarden†en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet u aanvinken dat je kennis hebt genomen van†en akkoord gaat met de†ANVR-reizigersvoorwaarden (reisvoorwaarden en/of boekingsvoorwaarden en/of gekoppeld reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie.
Link voor de ANVR brochure: https://www.anvr.nl/anvr-brochure.pdf
Better Holidays†
Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.†

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming.† Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

To Top