Kerstdiner

Kerstspecial

Kerstwandelen in de Ardennen! 3- of 4-daagse wandelreis naar Château et Domaine L’Hirondelle. Inclusief halfpension met een Kerstontbijt en Kerstdiner op 1e kerstdag!

Kerstdiner menu

3-d. Ardennen singlereis   24 dec 

4-d. Ardennen singlereis  23 dec

pfeil
Zonopkomst Rolduc

Tussendoor

Even 4 dagen actief er uit tussen Kerst en Oud/Nieuw. Wandelen door het Aachener Land over het Hertog Limburgpad met vertrek op 27 december. Slechts € 285,-. Inclusief halfpension. 
 
pfeil

Oud/nieuw wandelen

 
Heerlijk sneeuw(schoen)wandelen en langlaufen tijdens de jaarwisseling in het Reuzengebergte vanuit Hotel Pod Zvicinou, vertrek 27 december slechts € 725,- . 
 
 
pfeil
hotel Seminaris****

Potsdam met korting!

De Havel-Radweg vanuit hotel Seminaris**** in Potsdam. 
Indien u boekt vóór 16 maart ontvangt u € 25,- per persoon korting op de reissom.
6-daagse individuele fietsreis van € 309,- voor € 283,-.
 
 
pfeil

Vakantiebeurs Awards

De genomineerde reisbedrijven die kans maken op een Vakantiebeurs Award zijn bekend gemaakt. Uit alle inzendingen voor de Vakantiebeurs Awards maakte een vakjury (Isabel Mosk van Destination Think!, Ad Schalekamp van NBTC-NIPO Research en Sander Beunk van de Vakantiebeurs) een eerste schifting op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. Consumenten kunnen tot en met 11 januari 18.00 uur via de website van de Vakantiebeurs hun stem uitbrengen.

 

lees meer

 

 

 

pfeil

AndalusiŽ anders

Het andere Andalusië, tijdens een compleet wandelavontuur vanuit Competa: 8-daagse reis inclusief luchthaven- en wandeltranfers, overnachtingen en vluchten slechts € 623,-.

 

lees meer

pfeil

De laatste vrije plaatsen!

De laatste plaatsen op Aktiva Tours groepsreizen en singlereizen (met vertrekgarantie) op korte termijn:
Lees meer op last minute reizen.
pfeil